В Обединеното кралство скоро може да паднат до 5 инча

...
В Обединеното кралство скоро може да паднат до 5 инча
Коментари Харесай

Времето в Обединеното кралство: Снежните карти показват точно кога 5 инча ще падне, тъй като събитието се случва „веднъж на 250 години“

В Обединеното кралство скоро може да паднат до 5 инча сняг, съгласно новите метеорологични карти, защото се предвижда рядко метеорологично събитие.

Внезапно стратосферно стопляне (SSW) е „ в ход “ високо в атмосферата, споделиха синоптиците, и скоро може да докара до „ необятно публикуван сняг “ и отчетливо студено чувство от към началото на идната седмица.

Този метеорологичен феномен поражда, когато температурите в стратосферата се затоплят, което нормално води до студено време на земята. Вече се е случило три пъти тази зима - малко евентуално събитие, което се счита, че се случва единствено един път на всеки 250 години.

Прогнозните проекционни карти от WXCharts демонстрират огромен фронт от изобилен сняг, движещ се над Обединеното кралство в петък, 22 и събота, 23 март, с огромни натрупвания евентуално в югоизточна Англия. Възможни са и няколко изолирани снежни дъжда в далечния север на Шотландия.

В скорошна прогноза синоптикът на Exacta Weather Джеймс Мадън сподели, че...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР