В Ню Йорк се проведе грандиозното шоу Vogue World, посветено

...
В Ню Йорк се проведе грандиозното шоу Vogue World, посветено
Коментари Харесай

Vogue го могат - партито за 130-годишнината на модната библия шашна света

В Ню Йорк се организира грандиозното шоу Vogue World, отдадено на 130-годишнината на стилното издание, което събра най-звездната аудитория. Всички “големи ” бяха там: от Джаред Лето до Кание Уест, от Шалом Харлоу до Ирина Шейк. Серина Уилямс откри шоуто, Михаил Баришников танцува енергично, а Бруклин Бекъм и Никола Пелц дебютираха на подиума.
 
                             

                             

 

Настоящият основен редактор Анна Уинтур трансформира честването на 130-годишнината на Vogue в величествен градски празник. Всеки почитател, който имаше от 130 до 3 хиляди $ в джоба си можеше да присъства  - билети от разнообразни категории " VIP " се продаваха онлайн.

Шоуто стартира с екип от бегачи, които излязоха на тъмния подиум със своите флагове, сходно на спортистите по време на годишния маратон в Ню Йорк. След няколко секунди прожекторите светнаха и на подиума се появи кралицата на актуалния тенис - Серена Уилямс, която преди няколко седмици разгласи края на спортната си кариера. Тя откри шоуто в тоалет от Balenciaga в железен цвят, особено основан за нея, заобиколена от млади тенисисти. Серена алегорично мина не на фона на музикален акомпанимент, а на запис на свое изявление отпреди 22 години, в което споделя главната си фантазия - да промени тениса и да внесе нещо ново в него.
След това модели започнаха да се появяват на подиума в разнообразни визии, разграничени на тематични блокове. Първо група девойки излязоха в тоалети, въодушевени от спорта, по-късно можеха да се видят най-хубавите визии на есента в ретро-шик жанр, след което на подиума дефилираха модели в най-хубавите обичаи на бохо придвижването.
 
                             

                             

 

Несъмнено един от най-запомнящите се моменти беше появяването на балетиста Михаил Баришников, който този път заложи на модерна хореография. Празникът беше съпроводен от музикалните и танцови осъществявания на Lil Nas.
                             

Съдейки по кастинга, Уинтур ясно си бе сложила задачата да показва ненатрапчиво въздействието и връзките си и да даде да се разбере, че с подобен багаж й е рано да се пенсионира. Подиумът събра всички звездни модели на последните десетилетия: от Хелена Кристенсен и Шалом Харлоу до Бела и Джиджи Хадид и Ирина Шейк, от Лара Стоун до Лила Мос. Те демонстрираха тоалети от настоящи сбирки на разнообразни марки, измежду които Balenciaga, Versace, Prada, Altuzarra, Ralph Lauren и други

 
                             

                             

                             

                             

                             

                             

                             

                             

 
                             

 
Източник: woman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР