В Ню Йорк е сезонът на празниците. Улиците са пълни

...
В Ню Йорк е сезонът на празниците. Улиците са пълни
Коментари Харесай

Цветовете и блясъкът на Коледа: Празничните витрини на Ню Йорк

В Ню Йорк е сезонът на празниците. Улиците са цялостни с гости и локални поданици, които желаят да зърнат тазгодишните шедьоври на изкуството, предава Voice of Ameriva (VOA) . Те са показани на емблематичните за града екрани, ситуирани по витрините на огромните универсални магазини и дребните търговски обекти. Хората споделят, че в никакъв случай не остават разочаровани и на драго сърце пазарят.

В цифровата епоха в която се намираме тези екрани се оказват освен развлечение за купувачите, само че те и обезпечават действителни финансови изгоди за търговците.

Професор Ан Конг от Fashion Institute of Technology споделя, че витрините са жизненоважен инструмент за дребните бизнеси. По нейни думи те служат като мост сред физическия и цифровия свят за търговията на дребно и оферират чудесни благоприятни условия за описване на истории и ангажиране на клиентите по метод, който никоя онлайн платформа не може да възпроизведе ".



Витрини украсяват улиците на Ню Йорк към този момент повече от век. " Празничните прозорци, както и прозорците като цяло, са от края на 1800-та година или началото на 1900-та година. Те постоянно са били подарък за града ", споделя Ан.

" Когато проектирахме витрините, в действителност се стремяхме да събудим детето във всеки от нас. Малките линии и детайлите като искра и бонбони, от които е направено едно яке, в действителност изненадват и радват фена ", споделя търговецът Джон. То споделя, че тези витрини притеглят и онлайн купувачите да влязат във физическите магазини. 

Ако съдим по оживлението пред тези впечатляващи екрани, празничните витрини ще останат традиция в Ню Йорк още дълги години, информира  Voice of Ameriva (VOA).
 
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР