В Ню Йорк беше открит съдебният процес срещу продуцента Харви

...
В Ню Йорк беше открит съдебният процес срещу продуцента Харви
Коментари Харесай

Започна съдебният процес срещу продуцента Харви Уайнстийн

В Ню Йорк беше открит правосъдният развой против продуцента Харви Уайнстийн, упрекнат в голям брой актове на полово принуждение, предадоха международните организации.

Облечен в мрачен костюм, някогашният холивудски магнат дойде малко след 9:00 часа локално време в съда в Манхатън, като се придвижваше с проходилка. Той се яви на първото чуване по делото, което е допустимо да продължи към шест седмици.
Харви Уайнстийн: Правех филми за дами и от дами преди да стане съвременно Съденият за полови похищения продуцент се чувствал пропуснат
Около петнадесетина дами манифестираха пред съда, носейки плакати " Справедливост за потърпевшите! ".

Снимка: EPA

Сред протестиращите личаха звезди като актрисите Розана Аркет и Роуз Макгауън, които настояват, че са станали жертви на полови похищения от страна на Уайнстийн. Техните показания отпаднаха заради отминалост.

Уайнстийн, който е на 67 години, бе измежду най-могъщите продуценти в Холивуд. Той отхвърля обвиняването, че е изнасилил две дами в Ню Йорк. Ако бъде приет за отговорен по най-тежкото обвиняване - полово нахлуване, той е застрашен от пожизнен затвор.

Снимка: EPA

Общо над 80 дами упрекват Уайнстийн в полово принуждение. Тези обвинявания сътвориха и укрепиха придвижването #Аз също, в което стотици дами обществено упрекват авторитетни мъже в бизнеса, политиката, медиите и развлекателната промишленост в полов тормоз.

Уайнстийн твърди, че в случай че е имал полови контакти, те постоянно са били по взаимно единодушие.
Харви Уайнстийн се появи на събитие в Манхатън, няколко дами му се развикаха (ВИДЕО) Две от тях са били изгонени
Във вторник се чака да стартира асортимент на правосъдните заседатели.

Джуда Енгелмайер, представител на някогашния кино магнат, заяви предходната седмица, че двете дами, чиито обвинявания са в основата на делото, са имали дългогодишни връзки с Уайнстийн.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР