В няколко свои песни Ицо Хазарта възпява Ку-ку бенд“ и

...
В няколко свои песни Ицо Хазарта възпява Ку-ку бенд“ и
Коментари Харесай

Киро при Слави

В няколко свои песни Ицо Хазарта възпява „ Ку-ку бенд “ и желае турне като техните. Нормално. Те са сполучлив артикул, както и „ Шоуто на Слави “. Фактите го потвърждават.
Защо го напомням? Защото пристигна Киро от Канада и разгласи Слави за провален шоумен. Иронията е, че с изключение на по Нова, Киро съобщи това и в ефира на bTV, която по този начин и не откри съответен заместител на Слави. В момента там излъчват комизъм за почитателите на ДаБъ. Очаквам скоро да си бият плесници или да покажат в случай че на котка за повече рейтинг. Как да е.
Политиката заслепява хората. Или най-малко част от хората.
Как е допустимо да обявиш някой, който 20 години правеше най-успешното ежедневно шоу и събираше десетки хиляди по стадионите на концерти, за провален шоумен? Това не приказва за добра връзка с действителността, изключително в случай че ти самият си провален политик.
Ако Киро беше споделил, че Слави е провален политик като него, щях да се съглася.
От години Слави ми е индикатор кой политик не става. Още от времето, когато издигна Кунева за президент.
В тая връзка си спомних, че за пръв път видях Кирил и Асен по малкия екран на Слави. Гостуваха му, с цел да ни предложат проби за милиарди левове. Слави похвали Киро какъв брой е непокътнат. Това ми беше задоволително, с цел да си оформя мнение, че от Киро клин за зеле не става.

Ивелин Николов
Източник: plovdiv-online.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР