В няколко града на света има пейки за почивка, които

...
В няколко града на света има пейки за почивка, които
Коментари Харесай

Топ 10 на най-лудите пейки по света СНИМКИ

В няколко града на света има пейки за отмора, които будят същинско неразбиране. Марица.бг събра 10 ярки образеца на този подценяван дизайнерски род. Най-ненормалните пейки в света се намират в Белгия. Те са нагънати под тъп и изострен огъл и служат за разнообразни компания на полягане. Ако полежиш на пейката счупена под тъп ъгъл, все едено си бил на чакръкчия.

В Япония пейките са странни, съвременни и неуместни. Тези в квартала Синдзюку в Токио мъчно могат да бъдат възседнати.

В Париж художникът Пабло Рейнос е основал нещо, което е същинска пластика от метал. Децата обожават тази скамейка. Тя е и красива.

В италианския курорт Кортина Д`Ампецо дизайнерката Илоди Стефан е основала пейка, която се вписва с околния алпийски пейзаж.

В Лион художникът Виктор Вейлар е основал такова място за отмора, което се е трансформирало в обичано за слънчеви бани на локалните.

В Бангкок са създали нещо кичозно - голяма бяла акула като че ли излиза от плочките на тротооара и пробва да глътне пейката пред нея. Мястото е желано за селфита и фамилни фотоси.

Рязана по средата скамейка, която кара седящите да се обращат и да си приказват е основала във Фландрия дизайнерката Жепа Хейн. Зевзеци настояват, че това е скамейка за гейове.

Жепа е и авторката на другото белгийско знамение - пейките под тъп и изострен ъгъл. Проектът й за тях се споделя Beaufort04. Белгийците, съгласно медиите, ги обожават.

Пейките показани от Амстердам за в Tulipdesign. Без да се употребяват наподобяват на огромни затворени лалета. Напомнят на гостите на града, че тъкмо тукашните идиоти преди 380 години са давали пари, що се касае за една градска къща, за една нищо и никаква луковица.

Пейката от Окланд в Нова Зеландия е дело на дизайнера Никола Трудген и е предопределена главно за пенсионери.

Редакция и превод Росен Саръмов
тагове скамейка топ 10 свят  Пейката от Окланд, Нова Зеландия Пейката от Окланд, Нова Зеландия  Тази железна гнусота се смята за дизайнерско знамение в Токио Тази железна гнусота се смята за дизайнерско знамение в Токио  Кой може да седне на това знамение от квартала Синдзюку в Токио? Кой може да седне на това знамение от квартала Синдзюку в Токио?  Красотата на Пабло Рейнос в Париж Красотата на Пабло Рейнос в Париж  Амстердам - треската по лалетата продължава Амстердам - треската по лалетата продължава  Кичът от Бонгкок Кичът от Бонгкок  Лион, Франция Лион, Франция  Пейката на Елоди Стефан в Кортина Пейката на Елоди Стефан в Кортина  Другата хитова скамейка на Жепа Хейн от Белгия Другата хитова скамейка на Жепа Хейн от Белгия
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР