В някои случаи болките в ставите изискват посещение на лекар,

...
В някои случаи болките в ставите изискват посещение на лекар,
Коментари Харесай

При болки в коленете и ставите си приготвятм този домашен коктейл!

В някои случаи болките в ставите изискват посещаване на доктор, целесъобразно е да посетите доктор, в случай че не знаете повода за болката в ставите.

Болките в ставите са доста чести, защото са свързани основно с процеса на стареене. Други аргументи за болки в ставите включват бурсит, подагра, деформации, навяхвания, артрит и други Тези болки в ставите могат да бъдат както остри, по този начин и хронични, което значи, че могат да продължат няколко седмици или да продължат до края на живота ви.

Понякога болките в ставите не могат да бъдат предотвратени, защото повода е стареенето, само че вярната грижа може да ви помогне да живеете здравословно и щастливо.

Тази напитка се състои от ананасов портокалов сок, мед и канела и потреблението на тази напитка за лекуване на болки в ставите може да бъде отлично решение.

Чудо рецепта за кръвообращение! Холестеролът и кръвните съсиреци се почистват от кръвоносните съдове като патрон!

Ананасът е богат на витамин С, който е доста значим основен минерал за костите. В допълнение, ананасът съдържа огромно количество бромелаин, който е противовъзпалителен съставен елемент. Канелата оказва помощ на тялото в кръвообращението, а портокаловият сок също съдържа витамин С, те могат да укрепят връзките и сухожилията.

Но с цел да се възползвате от тези невероятни преимущества, по-долу е обещано управление малко по малко по какъв начин да приготвите коктейл от тези съставки и неотложно да облекчите болките в ставите.

Необходими съставки:

Нарязан ананас

Овесени люспи

Портокалов сок

Вода

Канела

Пчелен мед

Инструкции:

Добавете две чаши вода и една чаша овес в тенджерата и оставете да къкри няколко минути на котлона.

След това оставете да се охлади.

Сега комбинирайте портокала, една чаша ананас, една пръчка канела и мед в блендер.

Смесете всички съставки дружно и пийте, като добавите водата към пастата.

Можете да добавите още вода, с цел да извършите пастата по-тънка.

Можете да пиете този коктейл всеки ден.

Повтаряйте този развой всеки ден в продължение на една седмица, с цел да видите забележими резултати. Препоръчва се да добавите тази напитка към ежедневната си диета и да я приемате постоянно, в случай че сте жертва на болки в ставите.

Докато употребявате този шейк в продължение на една седмица, ще започнете да виждате забележими резултати, болката ви последователно ще понижава и ще почувствате облекчение.

Още от ЗДРАВЕ:

Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР