В някакво шоково състояние съм и още не си давам

...
В някакво шоково състояние съм и още не си давам
Коментари Харесай

Майката на Иван Владимиров пред Евроком: Убиецът на сина ми е вадел пистолет на техници, на съсед

" В някакво шоково положение съм и още не си давам сметка какво е станало. Някакъв адреналин евентуално ме държи на крайници и допускам, че когато осъзная по-надълбоко към този момент ще рухна. "

Това съобщи пред кореспондент на телевизия " Евроком " майката на убития психолог Иван Владимиров. На въпрос за какво се стигна дотук, майката на Владимиров съобщи:

" Причината е сложна. Дълги години бях касиер на блока и събирахме се в моето жилище и правехме събрания. През годините този човек е правел доста неприятни неща и аз постоянно се молех на мъжете да подхващат нещо, тъй като аз не дръзвам, въпреки всичко сама жена съм. Може би и хората, които са живяли в нашия блок, са се страхували, защото в по-далечно минало той е вадел на няколко пъти револвер на техници, на един комшия и някак си ги беше боязън. "

" От 2-3 години, от както синът ми си пристигна от Америка, той не можеше да понесе такива неща, провежда разчистване на двора с още един притежател на третия етаж. В паниката изнесли и два чувала с найлони на майка му (майката на килъра на Иван Владимиров, бел. ред.) Той повика полиция. Те му споделиха, че той няма никакви права, да не си е оставял отвън къщата движимости ", описа още майката на Иван Владимиров.

По думите й килърът на Иван Владимиров даже е подал тъжба тогава, че са изнесли два чувала на майка му.

" Там текстът е, че синът ми е намерил някакви хора и е провел открадването на техните два чувала ", добави майката на Иван Владимиров.

По думите й през годините са подадени доста тъжби в полицията, само че без резултат.
Източник: eurocom.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР