В нумерологията има много числа, които отговарят за различни области

...
В нумерологията има много числа, които отговарят за различни области
Коментари Харесай

Какво ви е предопределено в живота според рождено ви име: Изчисляване на броя на съдбата

В нумерологията има доста цифри, които дават отговор за разнообразни области от живота на индивида. Така да вземем за пример, с някои напълно простички математически калкулации можете да намерите номера на ориста си, употребявайки като изходна база своите имена.

Числото на ориста, това е броят на кармата, който дава на индивида късмет да огледа в бъдещето и да разбере какви трудности е належащо да преодолее.

То може да опише за вашата природа, какви качества са ви присъщи, какво е предназначението ви на този свят, както и по какъв начин да намерите метод за вътрешна естетика и такава в общуването с другите хора.

Броят на ориста стартира да въздейства най-силно на човек откакто той навърши 30-35 години, когато към този момент е в една или друга степен по-зрял.

Изчисляване на броя на ориста и смисъла на резултатите

Това е сумата от числовите изрази на всички букви на цялостните три имена, дадени на човек при раждането.

 какво ви е предопределено в живота съгласно рождено ви име

 

 

Изчислението се прави посредством сбора от цифрите, съответстващи на всяка една писмен знак.

Ако полученото двуцифрено число е 11 или 22, тогава изчисленията стопират до такава степен и четете резултата по-долу.

Ако ли не, редуцирайте до едноцифрено число.

Резултати

Номер 1

По природа сте склонни към всеотдайност в името на другите. Имате способността да мотивирате, да водите хората. Отрицателната страна на характера ви се демонстрира в такива черти като назадничавост, настъпателност, нарцисизъм, предпочитание да подчините другите.

Номер 2

Вашите позитивни черти са словоохотливост, самообладание, което ви дава отлична опция да се реализирате в тези области, където са нужни отзивчиви умения. Можете елементарно да станете посланик и психолог. Отрицателни качества – неустойчивост, колебливост, бързи промени в настроението.

Номер 3

Имате жизнеспособност и предпочитание да се усъвършенствате непрекъснато. Не получавате мотивация от външния свят, само че я намирате в самите себе си. Творчески човек сте, по тази причина подхождате към всеки бизнес отвън рамките. Можете да станете ефирен водещ, артист, музикант или публицист. Отрицателна личностна линия е, че постоянно губите време и пари, без да мислите за следствията.

Номер 4

Вие ще сте потребни във всеки екип, тъй като умеете да ръководите хора, както и имате положителни умения за обществена тирада. Организационните умения ви разрешават да представлявате ползите на цялото дружество и да сбъдвате фантазиите на другите. Негативната страна на личността е, че сте шеф и в фамилните връзки, както и че постоянно се проявявате като мързеливи, раздразнителни и ревностни.

Номер 5

Самоизразяването и свободата са вашият метод на живот. Освен това се характеризирате с словоохотливост, обич към пътуванията и смяната. Вашите действия са ориентирани към поощряване на други хора – постоянно успявате да ги предизвикат да подхващат дейности. В същото време сте и ревностни, раздразнителни, безотговорни, даже прекомерно рисковани.

Номер 6

Вашите черти на характера са състрадание, доброжелателност и сърдечност. Такива качества са присъщи за доброволците и грижовните хора с деен метод на живот. Често обаче желанието да окажеш помощ на близък води до обстоятелството, че забравяш за личните си потребности. Вие сте прекомерно придирчиви към себе си. Най-големият ви минус е двойствеността във вашите дейности.

Номер 7

Вашата естествена просветеност и досетливост ви водят с лекост до триумфа. Хората към вас се възхищават на вашите интелектуални качества, съчетани с неотстъпчивост. Изобретателен и ученолюбив човек сте. В същото време постоянно сте самотни, замислени, мрачни, от време на време пресметливи, заради което и доста постоянно нещастни в любовта.

Номер 8

Можете да бъдете наименуван убеден човек, който знае личната си стойност. Оптимист в живота, обичащ вълнението и конкурентоспособността. В същото време всевъзможни компликации в живота ви вършат по-силни. Но от време на време сте прекомерно сурови в общуването с другите. Отрицателни черти – фанатизъм, егоизъм и анархизъм.

Номер 9

Често летите в облаците, идеализирате света към себе си и се стремите да го измененията. Целта на вашия живот е да намерите естетика и да възпитате човещина в обществото. Участвате интензивно в публичния живот, защитавате правата си, защитавате слабите. В същото време от време на време сте прекомерно капризни, егоистични, студени, а също по този начин склонни към меланхолия.

Номер 11 (най-енергийно зареден)

Никога не се съмнявате в себе си. Отличавате се с нескончаем блян в безкрайното търсене на най-хубавото. Отрицателни черти – неведнъж не можете да оцените постигнатото и това ви прави недоволни от метода си на живот.

Номер 22

Вие сте целеустремен, виновен човек, който има огромни благоприятни условия за осъществяване на личния си капацитет. Искате да оставите диря в историята. Вероятността да постигнете задачите си е оптималната.

Числото на ориста има мощна сила, защото се получава от името на индивида, а то го съпровожда през целия му живот.

Източник: happywoman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР