В новото видео на Сленг“ към парчето Лъжи и истини“

...
В новото видео на Сленг“ към парчето Лъжи и истини“
Коментари Харесай

Владо Михайлов показа отново страхотен талант

В новото видео на " Сленг “ към парчето " Лъжи и истини “ Влади Михайлов, който изигра емблематичния облик на Денис Топал в хитовия кримисериал на NOVA “Братя “, събра мафията от лентата.

В клипа вземат участие Сара Драгулева, Мартин Димитров и Радо Владимиров, които бяха част от хората на Михайлов във кино лентата. 

Запис

" Мартин Димитров играеше дясната ми ръка - Радо Андреев, а пък Радо Владимиров играеше Никсъна, който ни беше хитрецът на бандата. (смее се). Това парче музикално ми се роди още до момента в който снимахме " Братя “ и тогава имаше една концепция да създадем още една ария към сериала, защото ние направихме една. Когато това парче беше готово, си представях да го запишем тримата с Мартин и Радо, тъй като те пеят доста хубаво, само че след това това отпадна като концепция и направихме песента със " Сленг “, които сътвориха този жесток аранжимент, който се чува в този момент “, описа за " Телеграф “ Влади Михайлов, който не стопира да ни радва с актьорския си и музикален гений. 

История

" Когато с режисьора оформяхме концепцията за клипа, той ми сподели: " А артисти? “ Аз му споделих, че си имам актьорите. Едва успяхме да намерим един ден, в който всичките да сме свободни, тъй като навръх този миг на Радо му предстоеше премиера на филм в Норвегия, в който е в основна роля, Мартин снимаше " Клетката “, Сара също имаше премиера на филм в основна роля. Много си ги обичам и като хора, и като другари и аз доста имам вяра в тях и виждаме, че триумфите им не закъсняват “, разкрива още Влади. Той показа, че по време на фотосите доста са се забавлявали.

" Сега инсталирам един мейкинг единствено от нелепости зад кадър, който, като виждам, ще стане половин час (смее се) “, приключва артистът.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР