В новото видео на финалистите в ПРОМЯНАТА 2016/2017 г. -

...
В новото видео на финалистите в ПРОМЯНАТА 2016/2017 г. -
Коментари Харесай

„Живот със Синдром на Даун“ разказват историята си в рисунки

В новото видео на финалистите в ПРОМЯНАТА 2016/2017 година - " Живот със Синдром на Даун " те описват своята история в рисунки. Какво се е случило след раждането на щерка им Микаела , която е със синдром на Даун, както и какво ги е провокирало да учредят фондацията? 

Силви и Краси демонстрират, че " Животът може да е подобен, какъвто самичък решиш, да го изживееш ". Показват и че макар сложните обстановки, в които човек може да попадне, не може да бездейства. Двамата вземат решение да се борят освен за по-доброто бъдеще на своята щерка, само че и за смяна в отношението, настройките и предразсъдъците към всички хора със синдром на Даун.

Всичко това се случва с помощта на мощния старт и шанса, който получават от ПРОМЯНАТА, както и на поддръжката на хиляди хора, близо 80 000 от които са и към този момент техни последователи в обществените мрежи. 

ПРОМЯНАТА е най-голямата обществено виновна самодейност на Нова Броудкастинг Груп, която се реализира за пета поредна година в партньорство с фондация Reach for Change България. Тя цели да усъвършенства трайно живота на децата в България, като открива стимулирани обществени бизнесмени и им оказва помощ да осъществят по резистентен метод концепциите си за по-доброто и несъмнено бъдеще на българските деца. От 2014 година до момента ПРОМЯНАТА оказа помощ на над 90 000 деца и младежи от цялата страна.
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР