В Новосибирск продължава разследването на убийството на 19-годишната студентка Катерина,

...
В Новосибирск продължава разследването на убийството на 19-годишната студентка Катерина,
Коментари Харесай

Изплуваха срамни тайни на изнасилената, убита и натъпкана в чанта 19-годишна студентка Катя

В Новосибирск продължава следствието на убийството на 19-годишната студентка Катерина, чието тяло бе открито натъпкано в чанта. По предварителни данни злодеите първо са изнасилили девойката, а по-късно са я удушили, оповестява НТВ.
След това нарушителите са омотали тялото в тиксо, натъпкали са го в огромна пазарска чанта и са го захвърли в канавка край горски път. Точно там служителите на реда са намерили през вчерашния ден убитата студентка.

За изгубването на девойката е станало известно на 21 декември. Сутринта 19-годишната студентка тръгнала към университета, като се обадила на роднините си, че след приключването на лекциите, ще отива да се устройва на работа като гувернантка в някаква богаташка вила.

След като са изучили кореспонденцията сред починалата и работодателят, следователите са стигнали до извода, че става дума за оказване на напълно други услуги. Установено било, че като гувернантки са били вземани на работа единствено млади девойки с осанка на модели.

Освен това следователите се натъкнали на интимни фотоси на Екатерина, които починала сама разгласила в мрежата. А в уеб страницата "Метреси " ( "Содержанки "), където девойки търсят богати спонсори, и до ден сегашен я има анкетата ѝ, отбелязва "Комсомольская истина ".
Източник: blagoevgrad24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР