В ново интервю за CNN астронавтът на НАСА Стив Суонсън

...
В ново интервю за CNN астронавтът на НАСА Стив Суонсън
Коментари Харесай

Астронавт от НАСА: Руската урина ни спаси!

В ново изявление за CNN астронавтът на НАСА Стив Суонсън приказва на възходящото военно напрежение сред Русия и Украйна и отражението му на Международната галактическа станция. Американският астронавт е бил на борда й, по време на анексирането на Крим от Кремъл.

" Никой не говореше за това. Беше като че ли не се случва. Просто се занимавахме с работния си график и не се тревожехме за това ", споделя астронавтът.

В същото изявление американският астронавт Рик Мастракио признава, че 400 километра над земната повърхнина руснаци и американци взаимно зависят един от различен. Международният екипаж на станцията би трябвало да е извънредно изкусен.

" Трябва да сме в задоволително положителни връзки, с цел да можем да отидем и да ги помолим за урината им ", споделя Мастракио.

" Ние в действителност рециклираме урината на космонавтите, с цел да получим повече вода за пиянство ", добавя той.

" Сега, това е отвън всяка политика. Това е оцеляване ".

Бившият астронавт на НАСА Гарет Райзман също акцентира какъв брой значима е всяка страна за другата.

" Руският сегмент не може да действа без електричеството от американска страна, а американската страна не може да действа без задвижващите системи, които са от съветска страна ", изяснява Рейсман пред CNN.

Макар съдействието да е наложително на МКС, някогашният астронавт на НАСА Гарет Райзман смята, че геополитическото напрежение е съдбовно за МКС.

" Страхувам се, че в случай че стане война, МКС ще е приключен ", сподели той. " За страдание, мисля, че е предопределено съдействието ни да завърши ".
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР