В ново амплоа ще се изявява Михаела Маринова, отдава се ...

В ново амплоа ще се изявява Михаела Маринова, отдава се

След като остана без гадже: Мишето излива душата си в стихове

В ново амплоа ще се изявява Михаела Маринова, отдава се на римите.Поп певицата с благ глас към този момент написа стихове и разкази. След раздялата й с дългогодишното й гадже, футболиста Александър Дюлгеров, Мишето е решила да излива душата си и по различен метод. Освен посредством музика Михаела е намерила разтуха и в писането. Тя разкри, че черновата на първата й книга е подготвена, а почитателите й бяха изцяло сюрпризирани от новината. Дали творбата на надарената певица ще види бял свят остава мистерия. Писането на стихове не е огромна изненада, тъй като Мишето написа сама и огромна част от текстовете на песните си. Музиката в огромна част от шлагерите й също е с нейно присъединяване. Едно е ясно - Мишето приготвя още доста нови неща и едно от тях е роля в тв сериал. " С наслаждение бих влезнала и в това премеждие. Ще има изненади ", загатна изпълнителката на шлагера " Сериал ".

Къде и с кого ще снима певицата към момента не издава. Остава мистерия и дали ролята й ще бъде основна, или по-скоро второстепенна. Маринова даде обещание да издаде още детайлности, само че и това ще се случи на по-късен стадий.

Красивата певица от няколко месеца прави съществени промени в живота си. Преди дни стана ясно, че двамата със половинката й Александър Дюлгеров са се разделили. Не е ясно кой на кого е бил шута, само че съгласно слуховете топката този път не е била във футболиста. Двамата настойчиво не разкриват детайлности към разрива в връзките си, само че едно е ясно - певицата към този момент не е свенливото девойче от " Х фактор ". След поредицата й триумфи Михаела разпростра и сексапилната си страна. От профилите й в обществените мрежи се вижда, че разгорещените фрагменти към този момент не са й непознати.

Източник: hotarena.net


КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР


PromoMall.bg