В новия специален епизод на Стани богат - Въпрос на

...
В новия специален епизод на Стани богат - Въпрос на
Коментари Харесай

Много известен телевизионер сяда в стола на водещия на най-обичаната игра за знания

В новия специфичен епизод на " Стани богат - Въпрос на бъдеще “ в стола на водещия ще седне едно от топ лицата на bTV - водещият на утринния блок на медията Златимир Йочев.

" Винаги съм мечтал да седна на високия стол в това студио, само че в никакъв случай не съм предполагал, че иска ми се падне мястото на водещ. Това е голяма отговорност и наслаждение за мен ", споделя той пристъпвайки в играта.

Каузата, която ще поддържа седмото особено издание от благотворителния сезон на " Стани богат “ по bTV е донорството. Зрителите ще се срещнат с разнообразни дела и почтени българи, взели сложното и навременно решение да спасят живот като дарят органите на умрелите си близки, оповестяват от bTV. Ще се срещнат с същински герои, мотори на акции в разнообразни аспекти на донорството, а в поддръжка на тази изключителна задача ще играят едни от най-популярните лица от телевизионния екран и публичния живот у нас.

В първата двойка, която ще седне при Златимир Йочев в неделя, ще бъде водещият на предаването " 120 минути “ – Светослав Иванов. Негов сътрудник в неделя ще бъде доктор Сибила Маринова. Тя е народен координатор по донорство във Велико Търново и шеф на отделението по анестезиология в болничното заведение в града. " Донорството е последното положително нещо, което човек може да направи на тази земя “, са думите, с които доктор Сибила Маринова ще влезе в играта. Двамата ще дарят извоюваната от тях сума в поддръжка на трансплантираните спортисти на България.

Вторият тандем, които ще играе в поддръжка на донорството ще е в състав обичаният артист, ефирен водещ, артист, продуцент и режисьор – Камен Воденичаров и рекламистът и копирайтер Любомир Любомиров, който неотдавна е бил в обстановка и дарявайки органите на умрелия си брат са били избавени три човешки живота. Двамата ще решат да насочат извоюваната от играта си сума в осведомителни акции в поддръжка на донорството, които да доближат до оптимален брой хора, с цел да се " трансформира донорството от мъжество - в нещо обикновено “.

Третият тим в неделния епизод ще обясни на феновете, че и кръводаряването е тип донорство и би трябвало да се прави осведомено и непринудено. " Наличието на задоволително кръв е в основата на опазването на здравето и тя няма аналог. Хората би трябвало да знаят, че да дариш кръв е да дариш живот “. С тези думи ще стартира играта си създателката на платформата " Дари кръв “ – Стефка Попова, а до нея ще седне добре познатият проф. доктор Мирослав Ненков. С доста познания, усмивки и неподправено възприятие за комизъм двамата ще играят и ще се забавляват същински, подкрепяйки изключителната идея на кръводаряването. Те ще насочат извоюваната от тях сума в разнообразни акции по кръводаряване на платформата " Дари кръв “.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР