В новия си брой COOL...T предложи на зрителите си ексклузивно

...
В новия си брой COOL...T предложи на зрителите си ексклузивно
Коментари Харесай

Майкъл Маларки в COOL...T: Изиграх ролята на наркодилър българин в сериал

В новия си брой COOL...T предложи на феновете си извънредно изявление с една от звездите на паметния сериал „ Дневниците на вампира” - Майкъл Маларки.

Роденият в Ливан американски артист беше в София по покана на фестивала Aniventure Comic Сon предишния уикенд. bTV Action имаше специфичен щанд на събитието с доста изненади, занимания и истински дарове от двата хитови сериала - " Стрелата " и " Смъртоносно оръжие ". Премиерите им за България очаквайте тази есен по bTV Action.

„ Така се случи, че неотдавна изиграх ролята на наркодилър българин в сериен филм, който се споделя „ Жан-Клод ван Джонсън” - това е новият комедиен сериал на Жан-Клод ван Дам за „ Амазон”. Никога не бях имитирал български акцент преди, само че нали имам другарка - Нина Добрев от „ Дневниците на вампира”, която е българка. Тя беше доста блага и ме свърза с майка й, която ми даде някои препоръки и упътвания за акцента”, описа Маларки.

Също с акцент американецът извършва и ролята на Енцо в хитовия сериал.

Ето и каква е съгласно него тайната на триумфа на „ Дневниците на вампира”: " Дневниците на вампира " пристигна в доста характерен миг, когато обществените медии в интернет белязаха своя подем. Отчасти мисля, че триумфът се дължи на това, че сериалът се пишеше в пика на тази интернет нервност и хората бяха доста ангажирани да приказват за шоуто във „ Фейсбук” и „ Туитър”. Имаше една извънредно мощна ангажираност със сериала, която хората не бяха виждали преди този момент. Това оказа помощ да се популяризира триумфът на шоуто. Тогава излезе и поредицата „ Здрач” и тематиката за вампирите беше доста съвременна, което способства за триумфа на тази субкултура”.

Преди да стане прочут, Маларки е работил в музикален магазин в продължение на 6 години. „ Напуснах гимназията, без да знам какво ще върша. Казах на околните ми да дадат парите, които са събрали за университети, на братята ми и да им оказват помощ да учат каквото желаят. А аз си направих група”, разкри той.

Всъщност точно музиката е първата обич на артиста, а предишния петък на пазара излезе новият му албум. Заради пристрастеността си към международната музика и достоверната музикална сцена Маларки помоли да му предложим българска фолклорна музика, която да слуша, като се прибере в Джорджия. Така и направихме.

Един от забележителните облици, в които Маларки е имал шанса да се превъплъти през годините, е бил на Краля Елвис Пресли.

„ Елвис беше по-голяма предизвикателство - тук работата ти е не просто да изиграеш този облик, само че и да се пребориш с концепцията на всеки един почитател за своя кумир. Те гледат някой по какъв начин играе Елвис и си споделят: „ Не, това не е Елвис”. Но се обзалагам, че в случай че изкопаете самия Елвис от гроба и го сложите на сцената, отново ще има хора, които да кажат: „ Това не е Елвис!”. Защото иконата става по-голяма от самия човек. Но аз имам чувството, че се оправих и в действителност желаех да го направя от актьорска позиция, а не да го имитирам”, означи Маларки.

В деня на визитата му в София той имаше персонален празник. Синът му стана на 3 години, а артистът му изпрати видео от София, в което цялата аудитория пее „ Happy Birthday”.

А какви усещания има 34-годишният артист за 28-годишната си колежка Нина Добрев и какво му е говорила тя за България, вижте във видеото, където ще чуете и по какъв начин звучи българският му акцент:

-->

Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР