В новия епизод на красивите участнички , , , ,

...
В новия епизод на красивите участнички , , , ,
Коментари Харесай

Сълзи и изненади в новия епизод на InstaQueen

В новия епизод на красивите участнички,,,, и се учат на ред, дисциплинираност и мотивация. Сълзи в очите и изненади ще провокира новото предизвикателство пред кандидат-ангелите, а водещата Мегз и менторът Ива Екимова ще дадат отговор на въпроса какво е нужно, с цел да се построи.
 InstaQueen NOVA
Талантливата дизайнерка Миглена Каканашева – Мегз прави изненадваща инспекция на претендентките за успеха, с цел да разбере до каква степен те съумяват да управляват реда и страстите си в динамичността на всекидневието. Защо е значимо младите дами да поддържат в съвършен тип дома си, вижте в новия епизод на.

Освен непредвидена инспекция, Мегз е подготвила следващото мъчно предизвикателство пред младите дами. Кандидатките за короната разполагат с 10 минути, с цел да показват себе си в 30-секундно видео, а за осъществяването на задачата наблюдават ПР експертът Ива Екимова и един от най-любимите ангели на Мегз –. Шестте хубавици разкриват себе си пред камерата, само че прочувственото предизвикателство се оказва по-трудно за една от тях.
 InstaQueen NOVA-->
Кои са най-полезните принадлежности в Instagram? Какво провокира сълзи в очите на една от участничките? Отговорите на тези и доста други въпроси ще откриете в новия епизод на блестящото уеб риалити първо във.
 InstaQueen NOVA
Успоредно със сериите, почитателите ще могат да наблюдават и ежедневните инциденти на новите най-популярни девойки в истории и изявления в формалния профил на шоуто в и. Гледайте всеки вторник и петък във.

Следете настоящата информация за шоуто в и.
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР