В новия епизод на 40 Седмици – пътя на едно

...
В новия епизод на 40 Седмици – пътя на едно
Коментари Харесай

Нели от Търси се призна за куриозен случай по време на първото си раждане

 В новия епизод на " 40 Седмици – пътя на едно дете “ Нели Хаджийска признава, че е имала чудноват случай по време на своето първо раждане. В диалог с бъдещите майки Мария и Рене, тв водещата им показа, че е отишла да ражда все едно отива на запис на предаването " Търси се “:

" Бях се уговорила с моята лекарка да съм в болничното заведение още в 5 сутринта, с цел да мога да родя първа. Предишната вечер отидох особено на коафьор и маникюр, а на сутринта ми прибраха косите под една шапка, облякоха ме за операционната зала и детето ми не можа да ме види първият път, както аз желаех. Всички лекаря се смяха дни наред с майката, която отива на секцио с прическа, грим и маникюр ".

Емоционалните положение на бременните дами в този по този начин значим миг разяснява и психологът на поредицата на ДНК – Нели Павлова.

" Много е значимо по време бременността една жена да не е свръх фокусирана върху нея и всичко да се върти към бебешките облекла и чорапи. Тя би трябвало да обърне внимание и на себе си и да оцени обстоятелството, че тя също е специфична. Бременната жена би трябвало да си угажда и в случай че усеща, че има потребност да направи нещо единствено за себе си, то тя би трябвало да го направи на момента. Много майки улисани, че са майки не помнят, че са и съпруги и половинки на мъжа си. “
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР