В новия брой на вестник Марица може да прочетете следните

...
В новия брой на вестник Марица може да прочетете следните
Коментари Харесай

Четете в „Марица“: Кабинет с мандат на ДБ е добра формула


В новия брой на вестник „ Марица ” може да прочетете следните забавни разбори, тематики и изявленията:
ГЕРБ си върна Пловдив с 342 гласа 

ГЕРБ си върна статута на първа политическа мощ в Пловдив след инфарктна победа с 342 гласа над " Продължаваме промяната " в Пловдив. Партията на Бойко Борисов е подкрепена от 29 939 души. Това е с 418 повече спрямо ноември 2021 година. Малкият растеж обаче подсигурява първото място на ГЕРБ на фона на рекордно ниската изборна интензивност и спада от над 9000 гласа за " Промяната ".   


Кабинет с мандат на Демократична България е добра формула – изявление със социолога Васил Тончев
 

Две трети от пловдивчани пас на вота


Паритет на върха. Пълен провал за някогашните патриоти от Вътрешна македонска революционна организация, " Атака " и НФСБ. Най-голямата партия е тази на негласуващите. 5040 души отидоха до урните, с цел да покажат, че са виновни жители, само че не поддържат никого от мераклиите за властта.


Заря за победа с 9000 гласа задатък на ГЕРБ в Пловдивска област
ГЕРБ-СДС завоюва съкрушителна победа в Пловдив-област с над 9000 гласа задатък пред " Продължаваме промяната ". Резултатът бе ознаменуван със заря в Стамболийски, чийто кмет Георги Мараджиев е регионален водач на партията на Бойко Борисов. 

Общината дължи още 512 хиляди лв. за зоопарка
Община Пловдив ще би трябвало да заплати на строителя на зоопарка още 512 588,89 лева за осъществените спомагателни строителни действия и натрупалите се лихви върху тях. Това следва от решението на Пловдивския апелативен съд, който анулира постановеното от Окръжния.

ББР и фонд дават милиони за мъдро земеделие
Парите за земеделие идват освен от дотации и по Програмата за развиване на селските региони. Агросекторът може да усвоява средства и от два финансови донора, които са под шапката на Министерството на нововъведенията и растежа. Това разгласи в Пловдив отрасловият министър Александър Пулев. Той и земеделският министър Явор Гечев участваха на конференция  Digital4Agro с фокус върху прецизното и интелигентно земеделие „ Поглед в бъдещето “.


С топили сме се с близо милион за 10 години
Населението на България е намаляло през последните 10 години с над 844 000 души до 6 519 000.  Жените са 3 383 527 (или 51,9% от общото население), а мъжете 3 136 262 (или 48,1%), като на 1000 дами се падат 927 мъже.  Това демонстрират оповестените от Националния статистички институт (НСИ) данни от последното броене на популацията в нашата страна.

Късметлия от Калековец удари 11 бона от тотото
Късметлия от пловдивското село Калековец завоюва 10 946 лв. от играта 5/35 на държавния тотализатор. Печалбата е от спомагателните игри " Втори тотошанс ". Радостната вест бе споделена в обществените мрежи с концепцията късметлията да разбере и бързо да разгласи, че е гордият притежател на фиша. И вероятно да почерпи земляците си за споходилия го късмет.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР