В новия брой на вестник „Марица” може да прочетете следните

...
В новия брой на вестник „Марица” може да прочетете следните
Коментари Харесай

Четете в Марица: На Руския пазар предлагат зелени сертифик...

В новия брой на вестник „ Марица” може да прочетете следните забавни тематики, изявленията и находки. Ето и част от акцентите:

„ Трейс” стартира от юг тунела под гарата

Общината е издала строително позволение, без да бие камбаната. Не е ясно какво се случва с обещанието документът да види бял свят, откакто от НКЖИ изработят механически план за ново оборудване на мястото на Бетонния мост.

Кмет води митинг против тестванията за възпитаници

Градоначалникът на Раковски Павел Гуджеров се включи в митинга на родители против тестването на децата от 1. до 4. клас за връщането им към присъствено образование. Близо 200 души се събраха в събота на площада в квартал " Секирово ", с цел да изразят обществено терзанията си.

5000 нови работни места в Пловдивския аутсорсинг до 2025 година

Градът към този момент е с едни гърди пред Варна в борбата за втората най-голяма аутсорсинг дестинация в страната, демонстрират данните от годишния отчет на Асоциацията за нововъведения, бизнес услуги и технологии (АИБЕСТ).

Синдикат " Образование " към КТ " Подкрепа " ще изиска оставките на министъра на опазването на здравето и на премиера, в случай че неотложно не бъде импортирана смяна в заповедта за тестването на дребните деца при връщане към присъствено образование - то да става от родител вкъщи, а не в учебно заведение.

На Руския пазар оферират зелени документи по 500 лв.

Зелен документ против 500 лева уреждат експресно на Руския пазар в Пловдив. За това алармира 47-годишен пловдивчанин, който върви всяка неделя на битака. Офертата е била отправена точно към него.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР