В новия брой на вестник „Марица” може да прочетете следните

...
В новия брой на вестник „Марица” може да прочетете следните
Коментари Харесай

Четете в Марица: Партиите търсят 8000 труженици за вота с 20...

В новия брой на вестник „ Марица” може да прочетете следните забавни тематики, изявленията и разработки. Акцентите в този момент, десертът на следващия ден на пазара:

До 300 лева за подправен Коронавирус документ в Пловдив

Сигналите за измамата са получени в прокуратурата и РЗИ. Не са единици случаите, при които самите пациенти оферират сума на джипито си, с цел да им спомага за неистинен документи за имунизация.

Партиите търсят 8000 труженици за вота с 200 лв. надник

До 12 октомври, когато изтича последният период, се чака да бъдат назначени 4043-ма членове на секциите в Пловдив. Приблизително толкоз са нужни и за региона.

Кошмарите на соца възкръснаха в кралството

Опашките по бензиностанциите и празните щандове ще продължат най-малко до Коледа. Фантастично за елементарния човек може би, само че не и ненадейно за мнозина анализатори, които в продължение на години предупреждаваха за съвършената стихия, която Брекзит ще докара на Острова.

Три аргументи БГ стопанската система да буксува

Една от тях е, че служебното държавно управление спря работата по някои от огромните инфраструктурни планове, стартирани от ГЕРБ.

Георги Стоев, макроикономист: Кризата със скъпия ток няма да спре годишния растеж на заплатите

Всичко е въпрос на потребителска кошница. Ако човек е структурирал по този начин потреблението си, че в него да участват единствено съществени неща ​- храна, облекло и артикули от първа нужда, ударът ще е огромен.

Ставаме международен лозаро-винарски център

Пловдив има късмет да стане международен лозаро-винарски център. В района следва да се открие първият изнесен офис на Международната организация по лозата и виното (OIV), както и опитно поле по лозарство.

Ден преди старта на шампионата в НБЛ - Йордан Янков: Шампионатът ще е по-силен, само че и фантазиите ни са по-големи

Готови сме за борба. Иначе имаме още доста проблеми, които отстраняваме. В Бургас ще ни липсва тежкото крило Робертс Фрейманис. Надявам се да е на линия за идващия мач.

Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР