В новия брой на вестник „Марица” може да прочетете следните

...
В новия брой на вестник „Марица” може да прочетете следните
Коментари Харесай

Четете в Марица: Жилищата на зелено в Пловдив се продават ...

В новия брой на вестник „ Марица” може да прочетете следните забавни тематики, изявленията и разработки:

Жилищата на зелено в Пловдив се продават като топъл самун

Миграцията от Кърджали, Хасково и Смолян държи " парещ " пазара на парцели под тепетата. Студентите от други наши градове и от чужбина също подвигат цените.

Силно изразената миграция към Пловдив визира съвсем цяла Югоизточна България: Хасково, Стара Загора, Сливен, Чирпан, Смолян, прибавя Анна Димитрова. В организацията –„ Омега-А”, имат запитвания даже от Северна България, където обичайно бизнесът е в мъртвило. „ Така че е обикновено хората, идващи от там, да търсят занаят в Пловдив. Наблюдава се забавна миграция от столицата към Пловдив, а новата наклонност Home office също дава опция на хората да се пренасочат и да живеят по-спокойно под тепетата”, обобщава Димитрова.

Така продажбите на зелено бележат пик. „ Явно имаме проблеми с паметта на купувача - факт е, че хората купуват на зелено и не се смущават от това да влагат свободните си средства в парцели. А такива в Пловдив могат да се намерят в обилие - цените в периферията на града са 700-800 евро/кв.м, в необятен център 1000-1100 евро/кв.м. Ако желаете да живеете в идеалния център на Пловдив обаче, пригответе към 2000 евро за квадрат”, предизвестява дамата.

Николай Хаджигенов пред „ Марица “: Има Такъв Народ ще стопи на половина гласовете си на идващите избори.

Най-накрая разбрахме за какво Слави не демонстрира хората си в предизборната акция.

И в този момент какво? Няма да си играем с вас, тъй като ще вършим по този начин, както ние сме решили. Ама тъй като нямам по какъв начин, вие сте предатели. Детска градина " Малина ".

Дано трети мандат иде в рационална мощ от опозиционните, с цел да опитаме. Вероятността не е огромна, само че съществува. А и това е демократичният развой.

Юрий Асланов: Българска социалистическа партия няма потребен ход в договорката за кабинет

Беше ясно още предишното лято, че политическата система навлиза в дълготрайна рецесия и че ще премине през тежки турбуленции.

Големият губещ на 4 април и на 11 юли не е ГЕРБ, който се оказа доста твърд политически индивид. Очевидно е кадърен да се приспособява и доста дълго време ще отнеме да се демонтира този модел. Големият губещ на последните два избора е Българска социалистическа партия.

Съвсем първоначално сме на мечтаната смяна, напълно в преддверието на този развой.

Най-вероятно ще вървим към нови избори, най-вероятно във форма 2 в 1.

Румен Радев е неоспорим любимец за президентския избор.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР