В новия брой на вестник „Марица” може да прочетете следните

...
В новия брой на вестник „Марица” може да прочетете следните
Коментари Харесай

Четете в Марица: Няма щети от Виенското колело на площада

В новия брой на вестник „ Марица” може да прочетете следните забавни тематики, изявленията и разработки.

1. Готви се приватизация на Здравната каса и замяната с няколко частни фонда.

Това предизвести пред " Марица " проф. Тодор Кантарджиев, пенсионираният небрежно шеф на Националния център за заразни и паразитни заболявания.

2. Демократична България, Слави Георгиев и Али Байрям - патерици на ГЕРБ в Общински съвет.

Съветниците, които гласоподават под команда от " Империал ", пробваха да обезпечат 1,7 млн. в допълнение за районните кметове в навечерието на изборите. Сплетните сред групите сложиха в риск незабавните поправки в две детски градини и значими планове в образованието, за които са обезпечени държавни средства

3. Училището в Мулдава е водач в региона при дребните матури с триумф 5,75.

Изненадващо учебни заведения на село поведоха класацията по резултати на тазгодишните национални външни оценения в 4. клас. На второ място е НУ „ Св. Климент Охридски “ във Войсил. Там дребните матури са държали единствено 8 деца, като междинният триумф по двата предмета е 5,56: по български език и литература - 5,75, а по математика - 5,38.

4. Няма вреди от Виенското колело на площада.

Площад " Централен " е все по този начин без Акт 16 поради бавната работа на служителите в НИНКН. В Община Пловдив е осъществена инспекция на настилката на пл. " Централен " след монтажа на виенското колело. Не сме установили вреди, сподели зам.-кметът по строителство Пламен Райчев във връзка на импортираното запитване от общинския консултант от " Съюз за Пловдив " Евелин Парасков.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР