В новия брой на вестник „Марица” може да прочетете много

...
В новия брой на вестник „Марица” може да прочетете много
Коментари Харесай

Четете в „Марица“: Жан Виденов срещу Корнелия Нинова в Пловд...

В новия брой на вестник „ Марица” може да прочетете доста забавни вести, тематики, изявленията и разработки:

Жан Виденов против Корнелия Нинова в Пловдив

Жан Виденов и Корнелия Нинова ще се сблъскат като водачи на листи в Пловдив. Националният съвет на столетницата споделя през днешния ден кои места ще са непокътнати за гражданската квота и съдружните сътрудници. Българска социалистическа партия се пробва да вземе задатък пред политическите си съперници, като разгласи първа водачите на листите за предварителните парламентарни избори на 11 юли. Имената им ще станат ясни още през днешния ден след съвещанието на Националния съвет на партията, което ще се организира също през днешния ден в столицата.

БАБХ наемала външни компании за разбори, които са неин ангажимент

Обществени поръчки за баснословни цени са сключвани в Българска организация по сигурност на храните и в „ Напоителни системи “, с което тотално са източвани обществени средства.

Циркът с изчегъртването може да върне ГЕРБ на бял кон

Циркът с изчегъртването може да върне ГЕРБ на бял кон. За това предизвестява доцент Мира Радева. Тя напомня, че задържането на Борисов на власт повече от 10 години е огромно достижение даже в международен мащаб.

Агросекторът е в клопката на корупционни схеми и рекет

Агросекторът е в клопката на корупционни схеми и рекет. Това споделя в изявление за „ Марица” служебният аграрни министър проф. Христо Бозуков.

Шефът на Трето районно управление (на МВР) упрекнат за противозаконен обиск, размина му се за дрогата

Началникът на Трето районно управление (на МВР) в Пловдив Самуил Хаджиев, който предходната сряда беше зрелищно задържан, е на път да се измъкне без тежко обвиняване. Засега най-сериозното закононарушение, за което ще дава отговор, е оказан напън върху подчинена дознателка за обиск в базата на украинския бизпнесмен Вячеслав Бурма, без да са налице законови учредения.

Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР