В новия брой на подкаста на Sportal.bg на водещия Филип

...
В новия брой на подкаста на Sportal.bg на водещия Филип
Коментари Харесай

Sportal.bg подкаст - Вечното дерби, гост: Емил Спасов

В новия брой на подкаста на Sportal.bg на водещия Филип Друмчев гостува именитият футболист на Левски Емил Спасов. В серия от излъчвания подкастът ще върне лентата към знакови мачове сред ЦСКА и Левски. В този епизод тематиката е конфликтът за шампионската купа от последния кръг на сезон 1983/1984 година

Емил Спасов описа персонални истории, свързани с дербито от 1984 година, извоювано от " сините " с 3:1. Бившият атакуващ халф описа още за първите си стъпки в Левски, за това по какъв начин е носил цигари " Стюардеса " на Георги Аспарухов, за съперничеството с армейците, за това по какъв начин Божидар Искренов загръща с забрадка Васил Методиев - Шпайдела в съблекалнята на " сините " и по какъв начин споделя на съдията Дитер Паули, че Гибона е " малко вманиачен ", за алено шампанско по стените на ресторанта в Гранд-хотел " София ", за гаф на Мичмана и други
5  Емил Спасов гостува в
Пълен запис на Вечното дерби от 3 юни 1984 година с достоверния коментар на Николай Колев - Мичмана може да намерите в YouTube канала на Sportal.bg .

Последвайте ни в обществените мрежи на Sportal.bg във Фейсбук, Instagram, TikTok, YouTube и в подраст каналите ни Soundcloud, Spotify, Apple Podcasts, Гугъл Podcasts.

Carlsberg " Домът на Феновете " е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето наличие и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР