В новия брой на Марица може да прочетете следните интересни

...
В новия брой на Марица може да прочетете следните интересни
Коментари Харесай

Четете в Марица - как строежите изядоха тротоарите ни

В новия брой на " Марица " може да прочетете следните забавни тематики:

1. Строежите изяждат тротоара.  На доста от улиците в Пловдив, а и в другите градове в страната  тротоарите се заграждат поради строителните обекти. Това се прави изцяло законно, макар че пешеходците са принудени да вървят по пътното платно с риск да ги прегази кола.

2. Учителка по физическо полетя от 4-ия етаж. Пенсионерката е била болна и живеела със сина си, който също не е добре със здравето. Отчаяна от тежкия живот, дамата е решила сама да си постави края.

3. Ще влезе ли в пандиза кмет за подкуп.  След ареста на кметицата на " Младост " Десислава Иванчева припомняме  и за няколко други  нашумели акции срещу  локални управници. Някои от тях са си останали като PR, без да има потвърдени обвинявания и действителни присъди.

4. Обществената поръчка за проектирането на Концертна зала е спряна с писмо от Пловдив. Ремонтът на залата се бави с години, тя е затворена и пловдивската Опера изнася представленията си в Градския дом на културата. Група интелектуалци от дълго време упорстват Операта да има лична постройка. Обявеният търг за план още веднъж удари на камък. 

 
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР