В новия брой на „Марица” може да прочетете следните интересни

...
В новия брой на „Марица” може да прочетете следните интересни
Коментари Харесай

Четете в „Марица“: Хисаря грейва като антична перла по европ...

В новия брой на „ Марица” може да прочетете следните забавни разработки, изявленията и тематики:

Правителство на президента ще приготвя изборите за президент

Вариантът за избори 2 в 1 наесен наподобява все по-възможен след анонсите, направени от партийните водачи, които ще дърпат конците в новоизбраното 46-о Народно заседание, пресмятат експертите по конституционно право.

Общината стремително разпродаде 11 общински жилища на постоянното съвещание на Общински съвет

Това се случи небрежно откакто старейшините взеха решение да гласоподават точките накуп. Едното ведомствено жилище отиде при чиновник на Оперативна програма " Градини и паркове ", а другото при шефката на дирекция " Социални действия " Веселина Ботева, която се труди в общината повече от 8 години. Сумата, против която ще го закупи Ботева е 84 500 при данъчна оценка 79 844 лева

Хисаря блества като антична перла по европейски план

Прочутите Римски терми и детайли на крепостната стена в Хисаря ще бъдат реставрирани и показани като туристически атракции в идващите години. Администрацията организира процедура по социална поръчка и избира реализатор на плана. Изпълнението е на инженеринг и планува планиране, консервационно-реставрационни действия, строително-монтажни работи и авторски контрол.

55 родители заплашват да си реалокират децата от школото в Житница

Семейства на деца от ОУ „ Христо Смирненски “ сезираха Регионалното ръководство на образованието и МОН за редица нарушавания на директорката Надка Петрова. Последвалите инспекции са удостоверили част от тезите на родителите и следва дисциплинарно наказване. Родителите желаят отстраняването й, с цел да се реализира естествена среда и първокласен образователен развой.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР