В новите условия българското училище съумя да продължи своята просветителска

...
В новите условия българското училище съумя да продължи своята просветителска
Коментари Харесай

Караянчева: В новите условия българското училище продължи своята просветителска мисия

В новите условия българското учебно заведение съумя да продължи своята просветителска задача и да вкара съответно образование в електронна среда. Това сподели ръководителят на Народното събрание Цвета Караянчева  Цвета Караянчева Цвета Вълчева Караянчева е български политик. Народен представител от парламентарната група на в профила си във "Фейсбук " в приветствие по случай първия образователен ден.

За мен е наслаждение и същинска наслада да Ви поздравя във връзка откриването на новата образователна година! От сърце Ви поисквам здраве, старание в учението и доста усмивки.

2020 година сложи пред всички нас редица провокации, подбудени от епидемията от ковид. Наложи се да променим своето всекидневие, да преосмислим и реорганизираме нашата работа, да бъдем по-отговорни към себе си и близките, по-човечни и по-добри.

В новите условия българското учебно заведение съумя да продължи своята просветителска задача и да вкара съответно образование в електронна среда. То потвърди, че има запас, стимулирани и квалифицирани фрагменти, които за доста малко време съумяха да провеждат и обезпечат образованието на всички български деца.

Мили възпитаници, Честит първи образователен ден!

Бъдете любознателни и самоуверено напредвайте в необятния свят на познанието! Уверена съм, че както и до момента, по този път Вие непроменяемо ще получавате обичта и безрезервната поддръжка на Вашите родители и учители.

На добър час през новата образователна година!, пожела Караянчева на учениците.

Уважаеми български учители, скъпи възпитаници, За мен е наслаждение и същинска наслада да Ви поздравя във връзка откриването на...
Публикувахте от в
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР