В новата си рубрика „Столът на мама“ Петя Дикова избра

...
В новата си рубрика „Столът на мама“ Петя Дикова избра
Коментари Харесай

Мария Силвестър: Синът ми Давид е възпитан да говори на "Вие" на непознати

В новата си графа „ Столът на мама “ Петя Дикова избра за собствен първи посетител водещата, модел и актриса Мария Силвестър.

Тя описа по какъв начин възпитава своя 14-годишен наследник Давид и показа, че най-важно за нея е „ Да бъде добър и да ревизира всичко, което чуе, тъй като едно постоянно работи за един, само че не и за някой различен. “

В студиото на „ Тази неделя “ Мария донесе кутийка с първото зъбче на Давид и описа по какъв начин му го е извадила без той да знае. Казала му, че единствено желае да види зъбчето и го издърпала. После му обяснила, че това е урок да не се предоверява даже на майка си.

Давид е учтив да приказва на " Вие " на непознати, както и постоянно да споделя " Добър ден ".

„ Стана на 14 години и стартира да не ми приказва, когато пиратствам, тъй като е последовател на теорията на Тео Ушев “, показа Силвестър.

За дамите, които би трябвало сами да отглеждат децата и се тормозят, че няма да се оправят, Мария Силвестър насочи обръщение: „ Момичета, умерено. Всичко е наред! Човек с всичко може да се оправи! Има две варианти – или да се превърнеш в жертва, или да яхнеш обстановката и да вземеш нещата в свои ръце. Вие можете да изберете и да определите своята лична посока. “

Мария споделя, че постоянно има два пътя – да оправдаеш упованията на другите или да си благополучен: „ Жената на 40+ не би трябвало да бъде " жертва на обстановката ", а да се наслаждения на живота подобен, какъвто е. “

Тя не е срещу огромната разлика в годините. Жени над 40 да са с по-млади момчета или противоположното.

„ Всичко е въпрос на химия, няма ограничавания в това нещо. Всеки има свободен избор да живее, с който желае и това няма психическо пояснение “, съобщи актрисата.

Мария желае да направи един по-различен канал в YouTube пространството – за просвета, нововъведения и учени хора. Харесва ги, тъй като те постоянно търсят истината и преглеждат един проблем по доста разнообразни способи. Също по този начин желае да употребява профила си, с цел да влага време в децата и в науката.

За Инстаграм актрисата счита, че е хубаво нещо, тъй като това е къса форма на изложение.



Мария Силвестър показа също, че поддържа формата си с доста спорт и разходки в планината.

Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР