В нова свръхлуксозната кооперация на тиха уличка до мол Сердика

...
В нова свръхлуксозната кооперация на тиха уличка до мол Сердика
Коментари Харесай

Лили Иванова и Бербатов съседи във ВИП кооперация

В нова свръхлуксозната кооперация на тиха уличка до мол „ Сердика ” станаха съседи футболната легенда Димитър Бербатов и Лили Иванова . Футболният ас си e купил два жилището по 107 кв.м за към 1 млн. лева общо Подобни суми не са проблем нито за естрадната икона, нито за Бербатов , който изкара десетки милиони по време на футболната си кариера.

Към жилищата си някогашната звезда на „ Манчестър Юнайтед ” е взел и два огромни гаража. По документи Бербатов платил за парцелите едвам 97 701 лева Тази цена съгласно брокери е най-малко 10 пъти под пазарната и евентуално договорката е осъществена на база данъчна оценка.

Така купувачът си икономисва солидните суми, дължими като налози на страната, а също и по-високи нотариални такси.

Жилището на певицата е на същия етаж, само че е доста по-голямо – то е с повърхност от 196 квадрата. Освен за него, Лили Иванова е платила и за две подземни паркоместа. Новите придобивки са й коствали общо 488 957 лева

В баровската кооперация, която е на топ локация, инцидентни хора няма, а всички жилища са с величина от сред 100 и 200 квадрата. Заради влиятелното си местонахождение цената на жилищата в региона не пада под 2500 евро на кв. м.

Затова съществени купувачи на жилищата са известни хора и мастити предприемачи. В кооперацията живеела и държанка на прочут политик, като апартачента й най-вероятно е платен от него.

ВИП жителите на постройката са спокойни за сигурността на парцелите си, защото на смени в портиерната дежурят двама охранители. Видеокамерите, които опасват блока, обгръщат целият периметър към постройката, а неканените посетители са отпращани още преди да хлътнат във входа.

И Бербо, и Лили са закупили парцелите за инвестиция. 39-годишният състезател предпочитал да живее със фамилията си в просторното си имение в Бояна и употребил един от жилищата си за офис, описаха съседи на спортната звезда. Според осведомени, футболистът купил жилищата като инвестиция за дъщерите си Деа и Елиа. Далечните му проекти били един ден в тях да се нанесат двете му наследнички.

Също като Бербо, и Лили употребила новия апартамент за бизнес срещи. Певицата се мяркала там от дъжд на вятър. 81-годишната изпълнителка на „ Камино ” продължавала да населява първокласната си мансарда на ул. „ Оборище ” 33, само че в дома й стъпвали единствено най-близките й родственици. Певицата предпочитала да употребява за работни срещи новия си апартамент. Заради пандемията от Ковид-19 визитите й станали много лимитирани. Лили се виждала само с новия си управител – татуираният младок Николай Недеков, както и с персоналния си финансов съветник.

Месец след изповядването на имотната договорка, Лили направила още една. Певицата продала гарсониерата си в родния Кубрат. Апартаментът на ул. „ Княз Борис I ” се намираше против родната й къща, която бе съборена.

Семейството на Лили бе обезщетено с маломерната панелки единствено на метри от опустошения й дом, само че естрадната звезда стъпваше в родния си град един път годишно поради състезанието под неин патронаж „ Медни гласчета ”. Певицата продала жилището на локален предприемач, а парите вложила в покупката на новия парцел.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР