В нова прогноза биткойн анализаторът Уили Ву прогнозира, че биткойн

...
В нова прогноза биткойн анализаторът Уили Ву прогнозира, че биткойн
Коментари Харесай

Анализаторът Уили Ву прогнозира ръст на криптовалутата биткойн до 650 000 долара

В нова прогноза биткойн анализаторът Уили Ву предвижда, че биткойн ще надмине пазарната капитализация на златото, откакто ETF изпълнят своята роля. Според Ву, неотдавна пуснатите биткойн ETF-и носят целеви цени на BTC от $91 000 на дъното на мечи пазара и $650 000 на пика на бичи пазара.

Според Ву, растежът на BTC е $62 958,04 и може да възникне, откакто вложителите на ETF разпрострат капитала в сходство с рекомендациите на мениджърите на активи. Въпреки че тези смели ценови прогнози не провокират звук, Ву предизвестява, че задачите може да са недостижими в този цикъл, защото разгръщането на капитала лишава доста време.

Уили Ву обосновава своята прогноза за $650 000 на догатката, че $100 трилиона под ръководството на мениджърите на активи нормално имат рекомендация за систематизиране от 2%. Това дава оценка от към $2 трилиона евентуална инвестиция в BTC, която може да нарасне с времето.

Към момента на писане на публикацията, цената на BTC се е повишила с 1,3% през последните 24 часа до $63 795. Според Bloomberg, превъзходството на биткойн на крипто пазара е достигнала тригодишен връх, отразявайки мощното търсене на борсово търгуваните фондове в Съединени американски щати. които имат BTC.

Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР