В нова порция от интервюто си при Пиърс Морган, Кристиано

...
В нова порция от интервюто си при Пиърс Морган, Кристиано
Коментари Харесай

Роналдо през сълзи: Все още пазя пепелта на починалото си дете до тази на татко

В нова порция от изявлението си при Пиърс Морган, Кристиано Роналдо приказва за най-тежкия миг в живота си - загубата на новороденото му бебе. Суперзвездата на международния футбол за пръв път приказва обществено за нещастието, сполетяла него и фамилията му през април тази година, когато новороденото им бебе Анхел умря. Португалецът споделя през сълзи, че интервалът е бил извънредно сложен за всички негови близки. Мегазвездата на международния футбол се разплака, до момента в който разказваше на Пиърс Морган от TalkTV по какъв начин фамилията се е събрало разгорещено, с цел да посрещне новородените, откакто половинката му Джорджина Родригес роди на 18 април близначета. Но до момента в който с дъщерята на двойката Бела всичко е било наред, брат ѝ Анхел по този начин и не е съумял да се роди.

37-годишната звезда на Ман Юнайтед си спомня: " Джорджина дойде вкъщи и децата започнаха да питат къде е другото бебе, къде е другото бебе? ". И разкри по какъв начин е плакал дружно с най-големия си наследник, Кристиано-младши, на 12 години, до момента в който е съобщавал трагичната новината в спалнята си. Но на по-малките му деца - Ева и Матео, на пет години, и Алана Мартина, на четири години - им е лишило повече време да обработят новината. Кристиано добави: " По някакъв метод станах повече татко, по-приятелски надъхан към тях; те станаха по-близки с баща си, а аз с Джорджина също. "

" Това бяха най-трудните моменти,  последните шест месеца, откогато татко ми умря ". Португалският нападател разкри, че пази пепелта на сина си покрай него, като е основал параклис в мазето, където се съхраняват и останките на татко му Жозе Диниш Авейро - умрял през 2005 година от чернодробна непълнота. Ревностният католик Кристиано сподели: " Пепелта му е при мен, както и на татко ми, тя е тук, в къщата. " Това е нещо, което желая да вардя до края на живота си, а не да мятам в океана или в морето. Пазя го при себе си. Те са до татко ми. Долу имам дребна черква, параклис, и там вардя баща и сина си ".  На въпроса на Пиърс дали беседва с тях, Роналдо прочувствено дава отговор: " Да, приказвам... от самото начало и те са на моя страна. Знаете, че те ми оказват помощ да бъда по-добър човек, да бъда по-добър човек, да бъда по-добър татко ". 

Говорейки за първи път обществено за нещастието през април, Роналдо съобщи: " Когато имаш дете, очакваш, че всичко ще бъде обикновено, а като имаш този проблем е мъчно, знаеш, като човешко създание, че аз и Джорджина имахме много сложни моменти, тъй като не разбираме за какво ни се случи.  И добави: " Беше доста, доста мъчно да разберем какво се случва... в този интервал от живота ни. " Той споделя по какъв начин макар скръбта си забързаният му футболен график е траял и единствено любовта на фамилията му го е крепяла. Той сподели за Джорджина: " Имахме сложни моменти, само че си казахме: " Слушай, имаме още деца, има едно, което се роди, Бела, тъй че би трябвало да сме щастливи и ние ".

Преди Джорджина да забременее, Роналдо към този момент е бил татко на четири деца, като три от тях са родени от две сурогатни майки. Той разказва Бела, която към този момент е на шест месеца, като " впечатляващо, красиво момиче ", с което цялото семейство се гордее, и прибавя: " Толкова, толкоз съм благополучен ".

Снимки: Sportal.bg
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР