В нова къща за един милион лева щастливо си живурка

...
В нова къща за един милион лева щастливо си живурка
Коментари Харесай

Криско се шири в палат за 1 милион

В нова къща за един милион лв. щастливо си живурка Криско, научи HotArena.

От предходната година рапърът населява първокласен парцел в затворен комплекс, който се намира в непосредствена непосредственост до монумента „ Камбаните “. Там фамилията разполага с всички вероятни екстри, като всички притежатели оставят къщите и колите са отключени, тъй като има желязна 24 часова защита и видеонаблюдение. Случаен човек не може да припари там.

Втората бременност на Цвети е съществена причина другояче пословично стиснатият габровец да развърже кесията за просторна къща в спокоен регион. Имотите в комплекса разполагат с най-малко три спални и няколко бани, лично дворно пространство и дребен паркинг, на който могат да бъдат паркирани три коли.

Другият огромен плюс е, че бременната Цвети и рапърът не се занимавали с обзавеждането на къщата и не си тровили нервите с майстори, тъй като я купили изцяло обзаведена. По всяка възможност на Цвети й е лишило много време до момента в който убеди мъжа си, че с две дребни деца имат потребност от повече пространство и успокоение, каквото предлага всеки затворен комплекс, писа „ Галерия “.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР