В нов скандал бе замесено през последните дни името на

...
В нов скандал бе замесено през последните дни името на
Коментари Харесай

Хакнат телефон на Хънтър Байдън разкри скандални видеа

В нов скандал бе забъркано през последните дни името на Хънтър Байдън, наследник на президента на Съединени американски щати Джо Байдън. Потребители на 4chan настояват, че са хакнали телефона на Байдън късно вечерта в събота, заяви theverge.com.

Публикувани са били видеа, на които се виждат наркотични субстанции и дами, за които се допуска, че проституират.

Вероятно течът на неуместната информация е станал посредством неговия iCloud акаунт.

Тайните служби, на които е поверена защитата на президента на Съединени американски щати, потвърдиха в понеделник, че са осведомени, само че " не са в положение да вършат обществени мнения по отношение на евентуални следствени дейности "..
 Адвокатът на Тръмп разгласи, че Хънтър Байдън имал фотоси на малолетни девойки
Адвокатът на Тръмп разгласи, че Хънтър Байдън имал фотоси на малолетни девойки

Дори имало полови материали с малолетни девойки

Припомняме, че Байдън-младши бе замесван в няколко абсурда през последните години, като експрезидентът на Съединени американски щати Доналд Тръмп гневно се бе заел да го преследва и юридически, с цел да потвърди виновността му.

През март тази година, Тръмп в изявление прикани съветския президент Владимир Путин да оповести информация по отношение на хипотетични покупко-продажби сред източноевропейски олигарси и Хънтър Байдън.

Тръмп цитира констатациите от спорно, мощно политизирано следствие на републиканците в Сената за Байдън, което беше оповестено единствено седмици преди изборите през 2020 година и показа малко нови доказателства за непозволени дейности.

Тръмп неведнъж разпространява съмнителни изказвания за задгранични бизнес покупко-продажби от Хънтър Байдън, по-специално потвърждавайки, че той е получил милиони долари от брачната половинка на починалия кмет на Москва Юрий Лужков.

Хънтър Байдън разкри през 2020 година, че прокуратурата на Съединени американски щати в щата Делауеър проверява данъчните му каузи. Тогава и Politico също по този начин писа, че отделът за измами с скъпи бумаги в Южния окръг на Ню Йорк ревизира финансите му.

Издирването на доказателства от Джулиани за осъществени закононарушения от Хънтър Байдън докара до първия импийчмънт против Тръмп и неговото оправдаване. Републиканците обаче продължиха да нападат Хънтър, като се концентрираха върху бизнес делата му, а също и върху проблематичния му живот в персонален проект.

Известно е, че Хънтър има проблеми с алкохола и опиатите, а неотдавна си е купил оръжие, което е било част от спор в фамилията.
 Украинската прокуратура не е разкрила доказателства против Хънтър Байдън
Украинската прокуратура не е разкрила доказателства против Хънтър Байдън

Мога да кажа, че не е оказван напън върху мен

Затова течът на данни от телефона му надали ще докара до съществени последици, защото видеа като тези не се появяват за първи път.
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР