В нощта в събота, около 01:45 часа, на пътя Варна

...
В нощта в събота, около 01:45 часа, на пътя Варна
Коментари Харесай

Войната на пътя във Варна и региона: Един загинал и 14 ранени само за три дни

В нощта в събота, към 01:45 часа, на пътя Варна – Бургас, в региона на с. Старо Оряхово, 22-годишен лидер на «Ауди», губи надзор над автомобила, излиза отвън платното за придвижване и се блъска в крайпътно дърво.

``
реклама

Както „ Петел “ към този момент заяви, в резултат на случая, на място е умрял неговият сателит (37 години). Водачът е настанен за лекуване в болнично заведение със съчетана контузия и заплаха за живота. В автомобила е пътувало малолетно момиче, което е получило фрактура на таз, няма заплаха за живота му. По случая е формирано досъдебно произвеждане.

Вчера към 18:05 часа, на пътя за с. Войводино, лидерът на товарен «Ситроен» И.И. (47 г.) от Варна, по време на придвижване, застига и блъска каруца, движеща се в междинната част на платното за придвижване и без светлини и светлоотразители, карана от И.Н. (36 г.) от Вълчи дол. Вследствие на случая каруцарят и неговият невръстен сателит са получили контузни пострадвания, прегледани са и освободени, без опаснопст за живота. При осъществената инспекция за приложимост на алкохол от страна на водачите, е открито, че кочияшът е използвал подобен с централизация от 1,91 промила в издишания въздух.

Пак през вчерашния ден към 20:00 часа, в гр. Варна, на бул. «Първи май», в посока ж.к. «Галата», лидерката на «Фиат» Ж.Ж. (18 г.), заради придвижване с несъобразена скорост и престрояване от дясна в лява пътна лента, губи надзор над МПС и се блъска в дърво край пътното платно. Вследствие на случая са потърпевши: лидерката, малолетни момче и момиче, както и 18-годишно момче. Трима от тях са получили контузни пострадвания, а малолетното момче е настанено за лекуване в болнично заведение с фрактура на мишнична кост. Няма заплаха за живота на потърпевшите.

По-късно, към 22:30 часа, на входа на с. Припек, лидерът на незнайно транспортно средство, заради придвижване с несъобразена скорост при десен завой, губи надзор над автомобила, навлиза в лявата част на пътя и блъска «Нисан», след което напуща местопроизшествието. Вследствие на случая лидерът на втората кола (31 г.) и неговият сателит (25 г.) са получили контузни пострадвания, прегледани са и освободени, без заплаха за живота.

През нощта в събота, към 01:40 часа, в гр. Варна, на кръстовище на ул. «Братя Миладинови» и ул. «Цар Асен», лидерът на «Шевролет» Г.М. (41 г.) от Варна, при съществуването на пътен знак «Стоп!», не пропуща и блъска «Дачия». Вследствие на случая пътничка от втория автомобил (25 г.) получава контузни пострадвания, прегледана е и освободена, без заплаха за живота.

Същият ден, към 13:00 часа, на пътя Варна – Бургас, в региона на с. Близнаци, лидерът на «Сеат» Я.Я. (34 г.) от гр. Долни чифлик, заради придвижване с несъобразена с пътните условия скорост, губи надзор, излиза от платното за придвижване и се блъска в крайпътно дърво. Вследствие на случая пътничка от автомобила (33 г.) получава контузни пострадвания, прегледана е и освободена за домашно лекуване, без заплаха за живота.

 

Все още не са ясни събитията за злополуката с полицейския микробус в петък сутринта, оповестяват от полицията във Варна. Уточнява се, че ударът е станал към 06:55, а участник в него е лидерката на «Опел» Е.А. (62 г.) от Варна. При завой надясно тя е блъсната от полицейски микробус «Ивеко», който се движи в права посока. Вследствие на случая лидерката на автомобила получава контузни пострадвания и фрактура на ключица, прегледана е и настанена за лекуване в МБАЛ «Св. Анна», без заплаха за живота. По случая има формирано следствено дело.

Същият ден, към 13:40 часа, на пътя за с. Слънчево, лидерът на «Ситроен» И.И. (47 г.) от гр. Варна, заради придвижване с несъобразена скорост при ляв завой, губи надзор над МПС, излиза от платното за придвижване и се блъска в пътен знак. Вследствие на случая пътничка от автомобила (66 г.) получава контузни пострадвания, прегледана е и освободена за домашно лекуване, без заплаха за живота.

Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР