В нощта срещу вторник в украинския град Одеса прогърмяха експлозии,

...
В нощта срещу вторник в украинския град Одеса прогърмяха експлозии,
Коментари Харесай

Взрив разтърси Одеса

В нощта против вторник в украинския град Одеса прогърмяха детонации, заяви УНИАН.

Според " Суспилне " няколко детонации са се чули сега, когато в града не е била оповестена въздушна паника. Впоследствие градът и региона " почервеняха " на картата на алармите.

Говорителят на Одеското районно военно ръководство Сергей Братчук разгласява стикер в канала си в Telegram с надпис " Слава на противовъздушната защита! Те ни пазят ".

Той записа и аудио известие, в което прикани жителите на града да останат в убежищата и да не пречат на работата на Противовъздушна отбрана.
 Взрив отекна в Одеса
Взрив отекна в Одеса

Очевидци оповестяват за присъщите звуци на ирански дронове

През нощта съветските нашественици нападнаха Одеса и Одеска област с бойни безпилотни самолети . Това заяви началникът на Одеското регионално военно ръководство Юрий Крук на страницата си в обществената мрежа Facebook.

" Врагът преди малко нападна Одеса и Одеска област с ударни БПЛА. Според резултатите от работата на подразделенията за противовъздушна защита има събаряне. Още един път подчертаваме, че във военно време не всички събития могат да бъдат коментирани или оповестени обществено екран ", се споделя в известието.

Към 3 часа сутринта към този момент е анулирана паниката за въздушна офанзива в града и района.
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР