В нощта срещу понеделник Украйна е подложена на ракетен и

...
В нощта срещу понеделник Украйна е подложена на ракетен и
Коментари Харесай

Украйна под руски огън

В нощта против понеделник Украйна е подложена на ракетен и безпилотен удар от съветските сили, оповестява УНИАН.

Към 00:55 часа паниката за въздушно нахлуване не е звучала в Хмелницка, Ровненска, Тернополска, Ивано-Франковска, Черновицка, Закарпатска, Лвовска и Волинска области. Има опасност от дронове и балистични оръжия от юг.

В 00:39 командването на Военновъздушни сили на украинските въоръжени сили прикани жителите на Кривой Рог да се укрият, а две минути по-късно военните оповестиха нови изстрелвания към града. Според Общественото там са се чували звуци от детонации.
 Руски дрон умъртви арбитър от Върховния съд на Украйна
Руски дрон умъртви арбитър от Върховния съд на Украйна

Атаката е станала край Харков

01:20: БПЛА е засечен на границата на Харковска и Полтавска области, движещ се на запад. " Шахед " е видян и в Суми (югозападен курс), южната част на Черниговска област (запад/югозапад), западната част на Полтавска област (запад) и северната и южната част на Черкаска област (западен курс).

Военните оповестяват за дронове в източната и южната част на Киевска област (направление югозапад/запад), западната част на Кировоградска област (северна), южната част на Виницка област (северозападна), на границата на Виница и Одеса региони (северна) и северната част Николаевска област (северозападно течение).
 Зеленски: През октомври Украйна и нейните сътрудници ускоряват натиска върху Русия
Зеленски: През октомври Украйна и нейните сътрудници ускоряват натиска върху Русия

На конференцията във " формата Рамщайн "

" Четиринадесет души бяха ранени през днешния ден в Запорожие след съветски удар. Цял ден се разчистват отломките. Успяхме да спасим двама души от руините. Бомбите удрят елементарни жилищни здания, елементарни градски уреди. Днес руснаците удариха с управляеми бомби и в Харковска, Донецка и Сумска област. По-специално, няколко жилищни здания бяха развалени в Глухов. В региона на Харков бяха развалени жилищни здания, енергийна инфраструктура и здравна инфраструктура ", сподели във вечерното си послание президентът Володимир Зеленски.

Според него това е всекидневен съветски гнет. " Около 100 управляеми бомби се употребяват от Русия против Украйна всеки ден. И това е непрекъснато увещание на сътрудниците, които могат да оказват помощ, че имаме потребност от повече самолети за дълги дистанции за Украйна, имаме потребност от повече противовъздушна защита за Украйна, имаме потребност от повече наказания против Русия. ", сподели той. 
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР