В нощта след Гергьовден, около 01:20 часа, е получен сигнал

...
В нощта след Гергьовден, около 01:20 часа, е получен сигнал
Коментари Харесай

Двама се нагълтаха с дим при пожар във Варна, случаят се разследва


В нощта след Гергьовден, към 01:20 часа, е получен сигнал за пожар в стая от апартамент, намиращ се във Варна, на ул. «Чавдар Войвода». Причината за пожара е в развой на изясняване.

Унищожени са мебели, домашно имущество, дървени порти и дограма, паднала е мазилка, опушени са 400 кв. м стени. При пожара са потърпевши мъж (62 г.) и жена (41 г.), живущи в жилището, които са вдишали пушек.

Пак през вчерашното денонощие, към 21:40 часа, е получен сигнал за пожар в електрическо табло, намиращо се на ул. «Железни врата». Няма потърпевши хора. Причината за пожара е късо съединяване.

В първите часове на неделя, към 01:30 часа, е получен сигнал за пожар в павилион за риба, намиращ се на борса на ул. «Ангел Кънчев» във Варна. Предполагаемата повода за пожара е късо съединяване във фризер. Няма потърпевши хора. Унищожени са фризер, имущество, пластмасови щайги, дограма, опушени са 40 кв. м стени.

Малко по-късно,около 02:40 часа, е пламнало електрическо табло, намиращо се в с. Бенковски. Няма потърпевши хора. Причината за пожара е късо съединяване.

По-късно денем се е запалила къща, намираща се с. Житница. Причината за пожара е късо съединяване. Няма потърпевши хора. Унищожени са мебели, печка, домашно имущество, покривна структура – 60 кв. м., опушени са 35 кв. м стени.

Сутринта в събота се е запалила «Шкода» на ул. «Иваница Данчев» във Варна. Няма потърпевши хора. Причината за случая е техническа нередовност. Увреден е двигателен отсек. Вечерта към 22:40 часа, пък огнеборците са гасили покрива на къща в с. Цонево. Причината за пожара е немарливост при боравене с открит огън. Няма потърпевши хора. Унищожени са покривна структура – 22 кв. м. и мебели.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР