В нощта на сряда срещу четвъртък около 00:40 часа, на

...
В нощта на сряда срещу четвъртък около 00:40 часа, на
Коментари Харесай

Непълнолетен във Варна изскочи в тъмното и заплаши човек с бой, открадна му 30 лева

В нощта на сряда против четвъртък към 00:40 часа, на ул. «Генерал Колев» във Варна, незнайно лице е направило обир на сумата от 30 лева, откакто е заплашило притежателя им с приложимост на физическа мощ.

Полицията е известена за случая и след бързи дейности е открила, че причинител на действието е малолетно момче от Варна, известно на Министерство на вътрешните работи. По случая е формирано досъдебно произвеждане, известен е прокурор от Районна прокуратура – Варна. Извършителят е арестуван за период до 24 часа.

Вчера е получен и сигнал за кражба на сума пари от дамско портмоне, осъществена на бензиностанция в с. Старо Оряхово. След извършени оперативно - издирвателни действия и процесуално – следствени дейности е открито, че извършителка на действието е А.Н. (26 г.) от с. Рудник, известна на Министерство на вътрешните работи. Парите, обект на кражбата, са открити и върнати на собственичката им. По случая е формирана кореспонденция, известен е прокурор от Районна прокуратура – Варна. Жената е арестувана за период до 24 часа.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР