В Нощта на галериите - 30 септември, програмата в морската

...
В Нощта на галериите - 30 септември, програмата в морската
Коментари Харесай

Емблематичната банда КАКЕ? с концерт в Нощта на Галериите във Варна

В Нощта на галериите - 30 септември, програмата в морската столица ще приключи в пространство ReBonkers с незабравимо преживяване, а точно концерт на постпънк групата " КАКЕ? ".

Групата " КАКЕ "? е българо – британска вокално-инструментална групировка формирана от трима образни актьори – Андрю Андерсон, Мартин Пенев и Мартиан Табаков. Създадена е през 2019 в София, България, Европа.

Името " КАКЕ? " Произлиза от " древнобългарското " “Как е? ”, което носи смисловите смисли: ”К`во става? Как се усеща твоето нещо? Всичко ли му е наред? ”. Преди Голямата Пандемия се е употребило в неофициална конюнктура, придавайки чувство за угриженост към събеседника, без да съществува такава.

Поради прекомерно задълбочения си метод към музиката и живота, групата остава неразбрана от елементарния човек. За да решат този проблем, музикантите носят кимона или по този начин наречените у нас пеньоари, като по този метод вършат представление. С горделивост групата КАКЕ? декларира, че няма нито една любовна балада. За сметка на това се концентрира върху тленността, духовната мизерия и извършването на покупки. Имат доста части и считат да ги покажат на международната аудитория под формата на концерти, албуми и други

За артистите:

Андрю Андерсон (1986) е англичанин. Той е роден в дребна плантация наоколо до Манчестър (Бийтълс, Манчестър Юнайтед), където усвоява британския метод на живот преди да подписа встъпване в брак с българско селско момиче. След като идва да даде зестра на родителите и да вземе дамата, открива, че не може да се върне, тъй като Англия е напуснала Европейския съюз. Свири на бас. Учил е фотожурналистика. Работи като редактор на списание. Притежава повече от седем синтезатора, от които от време на време употребява един. Кара Опел Зафира (1997). Всичките му другари са актьори, само че тъй като Андрю има приходи, не може да бъде считан за подобен.

Първите стъпки на Мартин Пенев (1985) в музиката са когато на петгодишна възраст той настава барабанче. Впоследствие тренира баскетбол, пада от скали и получава документ за воден избавител.

Изучавал е Теология и Дигитални изкуства. Изявява се в областта на актуалните изпълнителски изкуства. Отдава се на изсъхнало строителство и вътрешни поправки. Мартин се връща към усвояването на ударните принадлежности като съосновател на КАКЕ?, където учи занаята и до през днешния ден.В свободното си време е художник.

Мартиан Табаков (1992), още прочут като princedarkness в abv.bg и icq, не яде шоколад, сирена и кисело зеле, нито пие мляко, вино или кафе, само че това няма директно отношение към музиката, която прави дружно с КАКЕ?.

Понеже като дете Мартиан има страховит крах в свиренето по ноти на цигулка и виолончело, той намира разтуха в аматьорското свирене на китара. По образеца на своя огромен брат, дълго време колекционира погинали бръмбари и скотски остатъци, единствено с цел да открие, че няма изгода от това. След това се захваща със статуя и лирика (както и самият Микеланджело). Участва в театрални постановки, само че не и държавни. Утвърждава духовната си посока благодарение на вокално-инструменталната групировка КАКЕ?.

Вход: 8 лева

Програмата на пространство ReBonkers се осъществя с поддръжката на Национален Фонд " Култура ", Дирекция " Kултура " към Община Варна и фондация Зингер-Захариев.
Източник: moreto.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР