В нощта на четвъртък срещу петък може да се видят

...
В нощта на четвъртък срещу петък може да се видят
Коментари Харесай

Ето в кои дни сънуваме пророчески сънища

В нощта на четвъртък против петък може да се видят оракулски сънища, само че при изискване, че човек има проблеми в персоналния живот.

На сънищата, видени в неделя против понеделник не трябва да се има вяра. Те може да бъдат неприятни, просто тъй като идва началото на новата седмица, само че нищо неприятно не предсказват.

На това, което сме видели през нощта във вторник против сряда също не би трябвало да се обръща внимание, само че по какъв начин може да подобрите финансовото си положение може да ви помогне, видяното насън в сряда против четвъртък.

Сънищата от събота против неделя се сбъдват в идващите 24 часа. Истински пророческите сънища се случват в нощта на понеделник против вторник, а по този начин също и в петък против събота. В тях може да бъде разпознато бъдещето на спящия и околните му, твърди Nation News, представен от настоящо.ком.

Това е по този начин, тъй като когато хората спят техният мозък обработва видяното и премисленото денем. Именно в съня човек може да откри отговора на въпроса какво толкоз доста го терзае.

 
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР