В нощта на 29 януари рашистките окупатори атакуваха територията на

...
В нощта на 29 януари рашистките окупатори атакуваха територията на
Коментари Харесай

Рашистките окупатори атакуваха Украйна с дронове, но силите за ПВО показаха невероятен резултат - унищожиха 100 % от тях

В нощта на 29 януари рашистките окупатори нападнаха територията на Украйна с 8 бойни дрона " Shahed-136/131 ". Според Военновъздушни сили на Въоръжените сили на Украйна дроновете са изстреляни от региона на Приморско-Ахтарск - Руската федерация.
 
Освен това съперникът нападна с една ракета " Искандер-М " от региона на Воронежка област и три зенитно-ракетни установки С-300 в Донецка област от краткотрайно окупираната територия на района.
 
" Силите и средствата на Военновъздушни сили, в съдействие с противовъздушната защита на Силите за защита на Украйна, унищожиха осем противников безпилотни летателни апарати в Николаевска, Днепропетровска, Хмелницка и Ривненска област ", заяви министерството. 
 

 
Военният специалист Александър Коваленко съобщи, че Русия ще получава до 800 атакуващи безпилотни летателни апарати на месец. Така за един ден окупаторите могат да пуснат към 30 дрона в цяла Украйна.
Източник: zonanews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР