В нощта на 13 юли в Украйна беше обявена тревога

...
В нощта на 13 юли в Украйна беше обявена тревога
Коментари Харесай

Сигнал за тревога след ракетен обстрел в Украйна

В нощта на 13 юли в Украйна беше оповестена паника поради съветски ракетен обстрел с ракети " Калибър ". Военновъздушни сили на Въоръжените сили на Украйна оповестиха за офанзивата към 00:00 часа, оповестява УНИАН.

В Николаевска и Херсонска област е оповестена ракетна опасност . Освен това в региона на Киев беше оповестена опасност, че съперникът ще употребява ударни БЛА.

Впоследствие паниката се популяризира и в други райони на страната. В 00:28 ч. Въоръжените сили на Въоръжените сили на Украйна оповестиха за придвижване на ракети в посока Винишка, Житомирска и Черкаска област. Те обаче трансформираха курса. Още в 00:37 военните предизвестиха, че " Калибър " се насочват на запад.
 Сирени за въздушна паника в редица райони в Украйна Обновена
Сирени за въздушна паника в редица райони в Украйна

Отново удари с дронове по столицата Киев

Тревога е била оповестена малко по-късно в Донецка област.

В Херсонска и Николаевска области опасността от потреблението на ударни дронове остава, съгласно въоръжените сили на въоръжените сили на Украйна.

Междувременно в региона на Хмелницки са се чули детонации.

" Продължава въздушната офанзива в региона. В региона се чуха звуци от детонации. Моля всички да останат в убежищата! " - акцентират в Хмелницки.

На 11 юли съветските войски започнаха масирана офанзива против Херсон. Ранени са петима души. Също по този начин вследствие на обстрела са съществено развалени жилищни здания.
 Експлозии и въздушна паника в Украйна и тази нощ
Експлозии и въздушна паника в Украйна и тази нощ

Все още не е получена информация от публични лица

На 10 юли окупаторите удрят с авиобомба мястото за издаване на " филантропична помощ " в Орехово. Спасителите разглобяваха отломките няколко часа. При офанзивата са убити седем души.
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР