В нощта на 1-ви срещу 2 април се проведе боксовата

...
В нощта на 1-ви срещу 2 април се проведе боксовата
Коментари Харесай

Макгрегър пожела боксов мач с Жозе Алдо, но получи отказ

В нощта на 1-ви против 2 април се организира боксовата галавечер Gamebred Boxing 4, проведена от лигата на Хорхе Масвидал. В една от борбите видяхме именитият някогашен първенец на UFC Жое Алдо. Бразилският деец се би с Джеръми Стивънс. Двубоят сред тях беше много забавен и двамата си размениха тежки удари. Сблъсъкът им стигна до решение, а съдиите не можаха да дефинират спечелилия.

Те отсъдиха тъждество, което надали се хареса на някого. Конър Макгрегър беше един от първите, които разясниха борбата на Алдо. Бившият двоен първенец на UFC изяви предпочитание да направи боксов мач със своя някогашен противник.

„ Аз и Алдо би трябвало да се боксираме. ", написа Макгрегър в Туитър.

Макгрегър и Алдо се биха през 2015 година в UFC. Тогава всички чакаха тази огромна борба, която завърши за 13 секунди. Алдо се втурна в офанзива, а Конър го посрещна с мощен удар, който му “спря тока ”.

Често се говореше за реванш през годините, само че подобен не видяхме. Жозе отговори на Макгрегър и показа, че The Notorious бягал от него в UFC, а в този момент сякаш желал боксов мач.

„ Конър има огромна уста. Той постоянно приказва доста нелепости. Той има плануван дуел. Конър, затвори си устата. Трябваше да се бием по-рано в UFC. Ти избяга от мен и в този момент продължаваш да приказваш нелепости ", отговори Алдо.

Макгрегър продължава да желае борби, само че единствено на думи. Той към момента не се е върнал в базата на USADA и не е провел нито един допинг тест.

mma.bg
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР