В Норвегия гласуват на парламентарни избори. Днес е последният ден,

...
В Норвегия гласуват на парламентарни избори. Днес е последният ден,
Коментари Харесай

Избори в Норвегия

В Норвегия гласоподават на парламентарни избори. Днес е последният ден, в който гласоподавателите могат да отидат до урните, осведоми " Ройтерс ", представена от Агенция " Фокус "., представено от Народоосвободителна въстаническа армия.

Докато консерваторите на сегашния министър председател Ерна Солберг желаят да понижат налозите, с цел да подтикват растежа, то опозиционната Работническа партия на Йонас Гар Стоере залага на увеличение на налозите, с цел да финансира по-добри публични услуги в страната.

Резултатът от вота може да повлияе на норвежката петролна промишленост, защото Солберг или Гар Стоере евентуално ще зависят от една или повече дребни партии, с цел да образуват държавно управление, а огромна част от тези политически сили се стремят да наложат ограничавания за изследвания в арктическите води край северното крайбрежие на Норвегия.

Предварителните резултати от избори те ще бъдат оповестени след 19 часа в понеделник (21 часа българско време). Социолозите плануват оспорвана конкуренция, което значи, че преброяването на гласовете евентуално ще продължи във вторник.
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР