В Норууд, Масачузетс приготвиха брауни, което може да предизвика огромно

...
В Норууд, Масачузетс приготвиха брауни, което може да предизвика огромно
Коментари Харесай

Направиха брауни с марихуана, което тежи 850 килограма

В Норууд, Масачузетс подготвиха брауни, което може да провокира голямо количество усмивки и положително въодушевление. Това е по този начин, тъй като лакомството е 850-килограмово страшилище с размери 90 на 90 сантиметра (дължина и ширина) и 38 сантиметра височина. А по-важното е, че сладкото прелъщение съдържа повече от 20 000 мг тетрахидроканабинол. Масивното брауни е основано от компанията за търговия с канабис MariMed по случай Националния ден на браунито, който се отбелязва на 8 декември. Десертът разпространява новата марка на компанията „ Bubby’s Baked “, написа изданието Huffpost. Освен канабиса, гигантският сладкиш съдържа 1344 яйца, 114 кг захар, 96 кг масло, 38 кг брашно и 55 кг какао на прахуляк. Екип от петима сладкари са се трудили 24 часа, с цел да създадат браунито. Не беше елементарно, съгласно служителя на MariMed Райън Крандъл. „ Една от най-трудните елементи беше стабилизирането на браунито “, споделя служителят на MariMed Райън Крандъл пред „ Изградихме скеле и няколко подпорни структури, с цел да укрепим масата и да подсигуряваме, че 850-килограмовото брауни е безвредно “, прибавя той.
Крандъл споделя още, че наличието на тетрахидроканабинол в браунито е еквивалентно на към 4000 браунита с естествен размер. Тези, които се създават от компанията, съдържат по 5 мг на брой.
Планът е гигантското брауни да се продаде на пациент от Масачузетс, който употребява марихуана за медицински потребности. Въпреки че сладкишът е по-голям от сегашния рекордьор за най-голямото брауни в света (110 кирограма), книгата на върховете на Гинес към този момент няма желание да го признае публично. Причината е, че организацията не приема заявки за нови върхове, свързани с приготвянето или използването на тютюн, канабис или никотинови артикули. Източник: profit.bg
Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР