В нито един дамски гардероб няма достатъчно дамски чанти и

...
В нито един дамски гардероб няма достатъчно дамски чанти и
Коментари Харесай

Най-важните дамски чанти за всеки гардероб

В нито един дамски дрешник няма задоволително дамски чанти и обувки. И за това си има причина – те са толкоз неустоимо красиви, належащо е да имате подобаващи за всеки тоалет, а и би трябвало да са в комплект, нали? В идващите редове ще намерите някои от най-важните видове дамски чанти, които наложително да имате в дрешника си, с цел да сте сигурни, че сте готови за всяка обстановка.

Раница

Раниците завладяват актуалния градски жанр и има за какво – носите ги на гърба си, където несъмнено тежат по-малко, а и ръцете ви са постоянно свободни за извършване на покупки и здрависване с другари. Нещо повече, раницата има доста отделения, което ви разрешава да организирате по-добре движимостите си – бутилката за вода, кутията за обяд, козметиката, книгата. А профилираните модели за спорт или бизнес могат да предложат купища спомагателни модерни екстри като зарядни устройства, прорези за слушалките и особено подсилени джобове за преносими компютри и таблети. Не е малко, нали?

 а iStock/Getty Images

Пазарска чанта

Надяваме се, че времето на найлоновите торбички за еднократна приложимост скоро ще свърши. Но въпреки всичко единственият метод да се оправим с този проблем е да си носим постоянно лична пазарска чанта, в която да пренасяме продуктите от магазина. Това са здрави и обемни чанти, които обаче могат да бъдат много леки и даже сгъваеми, с цел да не заемат доста място, когато са празни. Още едно улеснение са дългите им дръжки, които разрешават да носите комфортно тежките артикули на рамо, вместо в дланта си.

Дамска чанта през рамо

Тези страхотни с дълга ръкохватка се премятат комфортно през рамо, с цел да застанат по диагонал по тялото ви, стоешком на ханша. Най-често това са дребни по мярка чанти, в които да носите най-необходимото за една разходка – телефон, портфейл, документи, ключове, червило. Понякога в тях са поместени и отделения за още по-добра организация, само че и да няма, в такава дребна чанта елементарно ще откриете търсеното. Едно от най-големите им преимущества е, че са извънредно леки и са постоянно подръка.

 а iStock/Getty Images

Спортна чанта

Съвременните дами водят деен метод на живот и имат потребност от специфична чанта за спортната екипировка. Обикновено това са издължени и заоблени дамски чанти с регулируеми презрамки и постоянни дръжки, с отделения за екип, обувки, такъми, бутилки и други Качествените спортни чанти са в действителност здрави, тъй че няма потребност да се притеснявате, в случай че сте ги натъпкали до горе.

Ежедневна дамска чанта

Освен за разходка и за спорт, всяка жена има потребност и от ежедневна дамска чанта, която да я съпровожда във всичките ѝ задания денем. В множеството случаи това са много огромни чанти с доста отделения, в които да носите комфортно всичко належащо за един дълъг ден на открито – като започнете от дезодоранта, минете през бутилката с вода и стигнете до болкоуспокояващи таблетки за всеки случай. Но тук разнообразието е напряко безгранично, тъй че просто изберете чанта, която ви харесва, предлага задоволително място за движимостите ви, пасва на стила ви на обличане и ви е комфортна.

 а iStock/Getty Images

Клъч

И остана онази дребна чантичка, която да запазите за нощните излизания. Тя наподобява на огромно портмоне и се носи в ръка или на дребна каишка на китката, само че предлага грациозен метод цяла вечер да имате подръка червило, пари, документи и ключове.
Източник: edna.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР