В никакъв случай не отстъпвай под натиска на ПЕС и

...
В никакъв случай не отстъпвай под натиска на ПЕС и
Коментари Харесай

Пловдивските социалисти призовават Нинова да не отстъпва пред ПЕС и Станишев

" В никакъв случай не отстъпвай под натиска на ПЕС и Сергей Станишев ", приканват пловдивските социалисти водача си Корнелия Нинова. Пловдивската организация на Българска социалистическа партия поддържа управлението на партията да не се ратифицира Истанбулската спогодба.

Жените от пловдивската конструкция на алените обявиха, че са били най-активни в акцията срещу насилието над дамите, само че не одобряват джендър идеологията . С признателност се обърнаха към парламентарната група, че внася промени в Наказателния кодекс, с които насилието става закононарушение от общ темперамент и се усилват наказванията.

Създаване на спешни центрове за потърпевши от домашно принуждение ще предложат социалистите в Народно събрание през днешния ден , осведоми Нинова.

" По-важно е да одобрявам законодателство и то да се извършва, с цел да помогнем на жертвите, както и да се погрижим за предварителна защита ", посочи соцлидерът.

Пловдивски учителки показаха пред Н инова недоволството си от опити в учебните заведения да се прокарва образование за нестереотипни функции на пола и обявиха изрично, че няма да позволен такова в техните часове. Те са скептични към просветителната промяна на ГЕРБ.

" На всяка цена би трябвало да защитим децата си. Няма да отстъпя под натиска. Бъдете спокойни. На нашата позиция са президентът, Православната черква и другите вероизповедания, българската интелигенция от учени и уважавани общественици, хората, които пазят фамилните полезности и морал ", съобщи Корнелия Нинова.

Нинова подчертава, че страни, които всекидневно са давани за добър образец като Унгария, Съединени американски щати и Англия не са утвърдили конвенцията. " Това е ценностен избор и българският народ сподели, че може да бъде мощен, когато пази полезностите си ", заключи Нинова.
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР