В никакъв случай не можем да изпаднем в изолация заради

...
В никакъв случай не можем да изпаднем в изолация заради
Коментари Харесай

Ще изпадне ли България в изолация заради ветото срещу Северна Македония?

„ В никакъв случай не можем да изпаднем в изолираност поради ветото против Р. . България е пълновръстен член на Европейския съюз. Имаме своите проблеми, само че сме в Европейски Съюз, до момента в който Македония не е почнала договарянията даже “. Това сподели дългогодишният сътрудник в Скопие и Белград Николай Коев в изявление за bTV.

Според него срещата в Люксембург е демонстрирала европейска взаимност.
 Али Ахмети: Проблемът с България няма да се реши нито с конференции, нито с лидерски срещи Али Ахмети: Проблемът с България няма да се реши нито с конференции, нито с лидерски срещи
Лидерът на Демократичния съюз за интеграция - албанският сътрудник в ръководещата в Република Северна Македония коалиция, Али Ахмети ка...

Според Коев Европа се дистанцира от обстановката, тъй като в случай че нашия случай с Македония стане казус, това ще се придвижи и в процедурата при останалите от Западните Балкани.

„ Историческата и фактическата истини са на наша страна. Трудно е да се артикулират подправени тези “, сподели още Коев.

Според него диалозите сред Зоран Заев и президента Румен Радев е липсвала заостреност. „ Тонът в диалозите с президента беше доста благосклонен “, добави Коев.

Той сподели още, че преди време Франция е била основател на новите критерии за приемане на нови членки в Европейски Съюз, като те са доста по-тежки.
 Пендаровски: Новото българско държавно управление да каже по какъв начин да се излезе от обстановката, която София сътвори Пендаровски: Новото българско държавно управление да каже по какъв начин да се излезе от обстановката, която София сътвори
Президентът на районен съд Македония Стево Пендаровски е песимистичен по отношение на възможностите страната да получи през днешния ден решение за начало на договарянията за...

„ Там се приказва дори, че Македония би трябвало да влезе след 8-10-11 година, там има такива тънкости, че в случай че не изпълниш някой от критериите, те връщат като възпитаник обратно “, добави Коев.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР