В никакъв случай не може да се каже, че ГЕРБ

...
В никакъв случай не може да се каже, че ГЕРБ
Коментари Харесай

Цвета Караянчева се отчая: Ще е чудо, ако има кабинет

В никакъв случай не може да се каже, че ГЕРБ е безотговорна партия. Ние вършим всичко допустимо тези диалози за кабинет да се проведат.

Бяхме предложили две известни персони, безспорни престижи, с цел да търсим пресечната точка, с цел да отстраним тези червени линии, които разделят. Всички жители чакаха резултат ", сподели пред " Фокус " Цвета Караянчева, експредседател на Народно събрание от ГЕРБ. Тя добави, че на никой у нас към този момент не му се върви на избори.

" Хората са извънредно недоволни от това, че би трябвало да се върви още веднъж на избори, че няма разговор ", сподели още Цвета Караянчева. Според нея хората към този момент не устоят на високите цени и инфлацията. Всичко това им тежи и те няма да излязат на избори отново.

От 40% изборна интензивност през месец ноември 2021 година, в този момент се чака интензивността да падне до 30%, счита Караянчева.

" Сядайте на една маса и си говорете, и най-важното - чувайте се. Оставете лозунгите встрани. Това е посланието на жителите, което аз слушам ", добави герберката.

Бившият ръководител на Народно събрание Цвета Караянчева счита още, че съставянето на кабинет е доста мъчно. " Ако нещо стане, ще го оприлича на знамение ", уточни тя. " Тази липса на предпочитание за разговор, показвано от някои партии, не ме прави оптимист ", добави тя.

Промените в Изборния кодекс, които Българска социалистическа партия внесе, са били чакани от хората, счита още Караянчева. Но те би трябвало да се разискват от хора, които схващат от тази материя. Хора, които директно са взели участие в избори и познават изборния развой, които в действителност ще създадат оферти и ще покажат дали машината има дефекти, в което от ГЕРБ са уверени.

" Нека специалисти да приказват, а политическото говорене да остане встрани. От 15 години се занимавам с избори и мога да кажа, че за моите гласоподаватели в региона е доста значимо да има хартиена бюлетина. Тя дава успокоение на хората.

При локалните избори те би трябвало да превъртят машината четири пъти, доста от хората се опасяват от неточности и затова няма да отиват да гласоподават. За флашките, там също е нашето терзание, добави Караянчева.

" Нека партиите, които приказват за народна власт дадат равно изборно право на всеки жител ", прикани Караянчева. Тя уточни и доста други дефекти в изборния развой в региони като нейния - Кърджали. Политическа партия, Демократична България и възобновление още нямат построени структури в тези региони и това основава проблеми и при определянето на членове на СИК-овете.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР